ODTÜ'de oyun geliştirme günleri

Murat Halilbeyoğlu 8.06.2011 - 10:09
Ankara'dan oyun sektörüne sağlam adım
Orta Doğu teknik üniversitesinin video oyunları alanındaki katkısı hızla devam ediyor. Ülkemizde henüz bebek adımları ile ilerleyen bu sektörün en azından orta seviyelere gelmesi için yapılan çalışmalar gittikçe güçleniyor. İşte bu kapsamda ODTÜ'de gerçekleştirilen Oyun Teknolojileri Paneli ve açılan Oyun Teknolojileri Yüksek Lisans Programı ile ilgili duyurular devam ediyor. İşte ODTÜ'den yeni haberler:

"Enformatik Bilim Festivali kapsamında Oyun Teknolojileri Paneli, 10 Haziran 2011 tarihinde 15.00-16.30 saatleri arasında ODTÜ Enformatik Enstitüsü Ural Akbulut Anfisi'nde düzenlenecektir.  Panel konuşmacılarımız Prof. Dr. Bülent Özgüç (Bilkent Üniversitesi), Mevlüt Dinç (Sobee Studios), Armağan Yavuz (Tale Worlds)  ve Ergün Güvenç
(Pixofun) olacaktır.  Festivalin ayrıntılı programına https://nash.ii.metu.edu.tr/~gate/Informatics%20Festival.html adresinden ulaşabilirsiniz.  Festivale ve panele davetlisiniz.

ODTÜ'de oyun geliştirme günleri
Oyun Teknolojileri Yüksek Lisans Programı’na başvurular 15 Haziran 2011'e kadar uzatılmıştır. Ayrıntılı bilgi için https://gate.iimetu.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Programımızın endüstri danışma kurulunda Ubisoft (Vancouver), Rock Star Games (GTA yapımcıları, Toronto), Sobee Studios (İstanbul), Tale Worlds ve Pixofun firmalarında uzmanlar yer almaktadır.  Programımızın yeni kataloguna
https://nash.ii.metu.edu.tr/~gate/2011-2012%20Gate%20Catalogue.pdf adresinden erişebilirsiniz."

- Basın Bülteni
Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
ODTÜ'de oyun geliştirme günleri
İlginizi Çekebilir