ÖDÜLLÜ ANKET: Fazlasıyla abartılmış oyunlar

Merlinin Kazanı 23.09.2014 - 17:17
Ankete katılın, Stronghold oyununu kapın!
Geçtiğimiz hafta, Merlin'in Kazanı TOP 10 listemiz için en aşık olunası kadın oyun karakterini seçmiştik.

Sizden gelen yorumlarla birlikte, Merlin'in Kazanı TOP 10 listemizi interaktif şekilde devam ettiriyoruz. Üstelik bu sefer sürpriz bir hediye ile...

Bildiğiniz gibi oyunlar piyasaya sürülmeden evvel pek çok yenilik vadeder ve oyuncularda heyecan oluşturur. Kimi grafikleri, kimi oynanışı, kimi de türe getireceği yeniliklerle ünlü olma peşindedir bu oyunların. Gelgelelim oyun piyasaya sürüldüğünde hiç de beklentiyi karşılamadığı ortaya çıkar.

Bu haftaki anketimizde oyun dünyasının abartılmış isimlerini irdeliyoruz. Kimi bekleneni veremediği için abartılmış damgası yiyor, kimi de yüksek satış rakamları elde etmesine rağmen aslında o kadar da abartılacak bir yanının olmadığı düşünüldüğü için. Listemizdeki oyunlar arasından, size uygun olanını seçmeniz yarışmamıza katılmanız için yeterli.

Hazırladığımız yeni anketimize katılan 15 okuyucumuz, oyun kazanma şansını yakalıyor.

ÖDÜLLÜ ANKET: Fazlasıyla abartılmış oyunlar
Ankete katılan okuyuculardan arasından 5 kişiye Stronghold Crusader 2 Special Edition, 10 okuyucumuza da Stronghold Crusader HD dağıtılacaktır.

Yapmanız gereken ise çok basit. Merlin'in Kazanı üyelik hesabınızla giriş yapıp anketimize katılmak. İşte hepsi bu kadar!

Kazananlar perşembe günü site üzerinden duyulacaktır.

Oylarınızı bekliyoruz.

Anket=840
Yorumlar 112
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
ÖDÜLLÜ ANKET: Fazlasıyla abartılmış oyunlar
İlginizi Çekebilir