Ödüllü Battle: Los Angeles anketi!

Merlinin Kazanı 16.06.2011 - 12:52
Soruyu bil DVD'yi kazan!
Sevgili Merlin'in Kazanı okuyucuları,

Bildiğiniz gibi daha önce de sizlerle birçok ödüllü ankette beraber olmuştuk. İşte bir yeni ödüllü ankette daha sizlerle birlikteyiz.

Bu seferki hediyemiz, Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı (Battle: Los Angeles) isimli sinema filminin DVD'si! Hazırladığımız anketteki soruya doğru cevabı veren 2 kayıtlı okuyucumuz, elimizdeki 2 adet Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı (Battle: Los Angeles) isimli sinema filmine sahip olacak. Bol şanslar!

Not: Sadece Merlin'in Kazanı üyeleri arasından doğru cevap verenler ödülü kazanabilecek. Üye iseniz, oy kullanabilmek için sağ üst bölümden üye girişi yapmanız gerekmektedir.


Filmin Tanıtımı:

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı (Battle: Los Angeles) DVD
Ödüllü Battle: Los Angeles anketi!
Ödüllü Battle: Los Angeles anketi!
Yıllar boyunca, dünyanın dört bir yanında  belgelenmiş UFO görülmesi vakalarına rastlandı Ama 2011'de, eskiden sadece görülen şeyler, Dünya'nın bilinmeyen güçlerin istilasına uğramasıyla korkunç bir gerçek haline dönüşür.  İnsanlar dünyanın büyük şehirlerinin düşüşünü izlerken, Los Angeles kimsenin beklemediği bir savaşta insanlığın son cephesi haline gelir. Bir Deniz Piyadesi Başçavuş (Aaron Eckhart-) ve yeni taburu, kumda bir sınır çizgisi çekerek benzersiz ve daha önce hiç karşılaşmadıkları bir düşmana karşı mücadeleye girişirler...

Anket=631
Yorumlar 54
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 07:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ödüllü Battle: Los Angeles anketi!
İlginizi Çekebilir