Oktoberfest ve daha fazlası Maestia – Rise of Keledus’ta

Merlinin Kazanı 26.09.2012 - 10:23
Festival başlıyor
Maestia – Rise of Keledus ile Misilen sakinleri Oktoberfest’i kutlamaya başlıyor. Ücretsiz fantezi MMORPG oyunu Bavyera köylerini andıran özelliklere ek olarak, Lucky Spin’de yeni bir zırh seti ve geliştirilmiş saldırı modu da dahil olmak üzere kullanıcılara iki güncelleme sunuyor.

İlk olarak 1810 yılında Münih’te düzenlenen Oktoberfest’in 2012 kutlamaları, Maestia – Rise of Keledus ile Misilen’de başlıyor. Uzun bira masaları, özel süsler ve kocaman bira bardakları ile başkent Superion’da festival havası canlanıyor. Dahası, kullanıcılar Maestia mağazasında bulabilecekleri geleneksel kostümler ile karakterlerini festivale uygun şekilde giydiriyor ve aynı zamanda çeşitli seviyelerde bonus puanlar kazanabiliyor. Üstelik özel bir Oktoberfest iksiri, karakterlerin ekstra can ve sihir puanları kazanmasını da sağlıyor.

Oktoberfest ve daha fazlası Maestia – Rise of Keledus’ta
Kullanıcılar artık Lucky Spin’deki yeni Azrail zırh setini kazanma şansına sahip. Ayrıca kullanıcılar elde ettikleri zırh sayısına bağlı olarak, en kritik ve sihirli vuruşlarda farklı bonus puanlar kazanıyor. Tamamı altı parçadan oluşan set ise kullanıcılara kemik görünümlü bir zırh bahşediyor. Ejderha nefesi seti ve ejderha kullanabilme seçeneği hala kullanılabiliyor.

Maestia – Rise of Keledus’ta saldırı modu da yenilendi. Artık saldırı modundan altı farklı kullanıcı yararlanabiliyor. Kullanıcılar her zaman olduğu gibi atıldıkları maceralardan elde ettikleri ya da premium mağazadan satın aldıkları kristal sayesinde saldırı moduna geçebiliyor. En büyük düşman Taros’u mağlup eden kullanıcıları ise değerli ödüller bekliyor.

Maestia – Rise of Keledus hakkında daha fazla bilgi için https://maestia.alaplaya.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 19:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oktoberfest ve daha fazlası Maestia – Rise of Keledus’ta
İlginizi Çekebilir