Oldmoustache'in yeni oyunu The Bell, 2018'de satışa çıkacak

Murat Oktay 5.02.2018 - 11:18
No70'in yapımcılarının yeni oyunu The Bell ile tanışmaya çok süre kalmadı.

Oldmoustache'in yeni oyunu The Bell için geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Dün, Gaming İstanbul çerçevesinde gerçekleşen 'Bu B.ku Neden Beceremiyoruz?' isimli panelde konuşan firmanın Topluluk Yöneticisi Evren Özgüner konuya dair açıklamalarda bulundu.

"The Bell'in, önceki yapımları No70: The Eye of Basir kadar uzun sürmeyeceğini, bu yıl içersinde çıkacağını" belirten Evren Özgüner, yapımın fiyatı konusunda da daha farklı bir yol izleyeceklerine dair sinyalleri verdi. Eye of Basir'in, süresine göre biraz yüksek fiyatlı kaldığını belirten Özgüner'in bu açıklamasında yeni oyun The Bell'in daha düşük bir fiyat çerçevesinde satışa sunulacağını anlıyoruz.

Oldmoustache The Bell Hakkında

Oldmoustache Gameworks, önceki yapımları No70: The Eye of Basir'in izinden giderek, yeni gerilim yapımlarını geliştiriyorlar. Özellikle korku değil, gerilim türü olarak söyledikleri The Bell'in konusu, Bell isimli yaşlı bir kadının iç dünyasında geçecek. Oyunun konusu, yapım aşaması devam ettiği sürece elbette çok fazla değişiklik gösterecektir. Victoria tarzı bir ortamda geçecek olan yapım için henüz çok fazla bilgi bulunmuyor. Yine de bu konuda yeni bilgi sahibi oldukça sizler ile paylaşacağız.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2024 00:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.02.2018 22:05
No 70 gibi çıkartıcaklarsa acele etmesinler. Bi iki güncellemeden sonra az biraz adama döndü oyun. Ama güncelleme gelene kadar da ömrümüzden yedi bildiğin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.02.2018 14:35
No70: The Eye of Basir geliri ile umarım güzel bir iş çıkarırlar hayal kırıklığına uğramayız umarım ama no70 yinede bir güncelleme bekliyoruz görüntü açma ayarı yok oyun çok karanlık
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oldmoustache'in yeni oyunu The Bell için çok beklemeyeceğiz
İlginizi Çekebilir