Yarış oyunu Trailblazers'ın ne zaman çıkacağı belli oldu

Nagihan Selin İnce 1.05.2018 - 21:36
Bu ay bitmeden oyun piyasaya çıkacak

Devrim yaratan co-op arcade yarış oyunu olan Trailblazers, 8 Mayıs'ta ve  PlayStation 4 ve Windows bilgisayara 9 Mayıs tarihinde de Xbox One'a  gelecek. Göz kamaştıran görsel kalitesi ile heyecan verici araba seviyeleri ve yüksek hızlı aksiyonun yüksek seviyede olduğu Trailblazers geçtiğimiz şubat ayında duyurulmuştu. 

Co-op da oynanabilecek yarış oyunu Mayıs ayında piyasada olacak

Üç yarışmacıya kadar takımlar halinde yarışan oyuncular, rakiplerini yenmek için inanılmaz bir mücadeleye girişecekler. Bu oyunda tek amacınız bitiş çizgisine varmak değil, bu sefer yolları boyayabiliyor, bu boyalarla bir takip çizgisi oluşturarak onu takip eden takım arkadaşlarınızın hızını arttırabiliyorsunuz aynı zamanda da  arkadaşınızın yarıştığı rakibi sabote edebiliyorsunuz. Hatta sabote etmek için elinizden geleni ardınıza koymuyorsunuz. Takım oyunu olduğunu iliklerinize kadar yaşayacak gibisiniz oyunda. Ayrıca sürüşü 'havalı' olanlar için minik bir ödüllendirme sistemi de olacak oyunda. 

Çevrim içi modda, takımlar halinde oynayabildiğiniz gibi oyunda aynı zamanda hikaye modu da bulunacak. Bir araba yarışından beklediğiniz her şey ve daha fazlasını verecek gibi duruyor Trailblazers


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oldukça eğlenceli yarış oyunu Trailblazers ne zaman çıkıyor?
İlginizi Çekebilir