Ölümlü oyun turnuvasından yeni detaylar gelmeye devam ediyor

Ersin Kılıç 27.08.2018 - 10:11
Saldırganın kimliği ve eski görüntüsü ortaya çıktı

Gece saatlerinde şok edici ve bir o kadar da üzücü bir haberle karşılaşmıştık. Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde gerçekleşen bir oyun turnuvasının kana bulandığı haberi gelmişti. Jacksonville şehrinde gerçekleşen bir Madden NFL turnuvasında bir silahlı saldırı olmuş ve ilk haberlerde 4 kişinin öldüğü, 11 kişinin ise yaralandığı belirtilmişti. İşte bu kanlı saldırının önemli detayları sabah saatlerinde ortaya çıktı.

Kanlı saldırının detayları ortaya çıktı

Öncelikle polis tarafından yapılan açıklamada 4 değil 3 kişinin öldürüldüğü, 11 kişinin ise yaralandığı açıklandı. Bu ölülerden birisinin de tabi ki olaya sebep olan kişi olduğu belirtildi. Yaralanan 11 kişiden 9 tanesinin kurşun yarasına sahip olduğu ama durumlarının stabil olduğu da açıklanmış.

Ölümlü oyun turnuvasından yeni detaylar geldi

Bölge şerifi olan Mike Williams sabah saatlerinde yaptığı açıklamada olayla ilgili araştırma yaptıklarını ve ilk bulgulara göre katliamdan sadece 1 kişinin sorumlu olduğunu tespit ettiklerini duyurdu. 24 yaşında olan David Katz'ın olaylara sebebiyet verdiği ve kendisinin turnuva oyuncularından biri olduğu da açıklandı. Tabi ilk açıklama ile birlikte kesin sonuçlara ilerleyen saatlerde varılacağı da belirtilmiş. Olay yerine FBI'dan yetkililerin ulaştığı ve teknik ekipler ile birlikte incelemelerin devam ettiği de gelen bilgiler arasında.

Konu ile ilgili bir diğer açıklama ise EA Games firmasından geldi. EA firmasından yapılan açıklamada "Jacksonville şehrinde gerçekleştirilen Madden NFL turnuvasından haberdar değiliz. Bu aşamada olayın aydınlatılması için yetkililer ile çalışıyoruz. Bu korkunç bir durum ve olaya müdahil olan herkes ile acılarını paylaşıyoruz." ifadelerine yer verilmiş. 

Ölümlü oyun turnuvasından yeni detaylar geldi

2 kişiyi öldürdükten sonra kendisini de öldüren David Katz'ın bu olayı neden yaptığı ile ilgili resmi bir açıklama ise henüz yapılmadı. İlk görüşler ise turnuvayı kaybettiği için hazmedemediği ve bu sebeple saldırıyı gerçekleştirdiği yönünde. 

Olaydan sonra Katz'ın daha önce yer aldığı bir görsel de ortaya çıktı. Buffalo Bills takımının resmi hesaplarından 2017 yılında bir paylaşım yapılmış ve daha önce Madden 17 turnuvasını kazanan David Katz tebrik edilmiş.

Ölümlü oyun turnuvasından yeni detaylar geldi

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 17:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.08.2018 10:51
Ulan şu manşetteki Türkçe karakter sorununu bir türlü halledemediniz :D Ben de diyorum "Olumlu" ne :D Allah aşkına şu manşet fontunu değiştirin de yarın öbür gün sinkaflı bir gaf yapmayın, sonra rezil olursunuz :D
MK Okuru
MK Okuru 27.08.2018 21:47
Tamma hacı, teşekkür ederim uyardığın için ??
MK Okuru
MK Okuru 27.08.2018 12:52
Siteyi yenilediler birde yine Türkçe karakter desteği yok adam akıllı bir site yapıyorlar azıcık kodlasınlar düzeltsinler sağını solunu
MK Okuru
MK Okuru 27.08.2018 11:46
Daha bu makaleyi anlayacak lq da yada yaşta değilsin kalkmış adamları eleştiriyorsun ulan lı konuşmalar edep kurallarını öğren önce
Kalan Karakter: 300 Gönder
burak_55
burak_55 27.08.2018 15:04
olumlu derken turnuva gayet iyi geçmiş anlaşılan
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.08.2018 14:37
main.css dosyasında rubik fontlarını çektirdiğiniz kodun sonuna &subset=latin-ext ekleyin türkçe karakterleriniz sorunlu, en azından sorun ortadan kalkar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ölümlü oyun turnuvasından yeni detaylar geldi
İlginizi Çekebilir