Omerta 3, 8 Temmuz'da geliyor

Mahmut Saral 3.06.2010 - 12:31
Omerta 3, 8 Temmuz'da geliyor
Lider online gangster oyunu 8 Temmuz’da yeniden sizlerle buluşuyor.

Omerta 3, 8 Temmuz'da geliyor


Hull,UK, 2 Temmuz 2009/ Merakla beklenilen Omerta3 (O3) ‘ün ,Mafya Temalı Gangster Oyunu MMORPG (çok oyunculu rol yapma oyunu), Omerta’nın yayınlayıcısı Omerta Game Ltd. tarafindan resmi yayın tarihi duyuruluyor.

Omerta fanatikleri iki yıldır çalışmaları suren yeni versiyonu, 8 Temmuz’da oynayabilecekler.

“ Bizim yaratıcı takımımız bu sürüm için gerçekten çok fazla çalıştılar. Omerta 3, heyecan verici yeni ozellikler ile dolduruldu ve bu ozellikler yüzlerce Omerta oyuncusu tarafindan, bizler doğrulamalarını yaparken ve geliştirirken haftalarca oynanarak test edildi. Omerta’nın gelmiş geçmiş en iyi versiyonuna geçecek olmaktan çok heyecanlıyız” diye yorumluyor Omerta Game Ltd.’nin CEO’su Steve Biddick.

Omerta 3, 8 Temmuz'da geliyor


“ Omerta’yi eşsiz yapan özelliklerden birisi de oyundaki hesabınızın vahşice ölmesidir. Eğer başka bir oyuncu tarafından öldürülüyorsanız, bu ölüm kalıcıdır. WOW gibi diğer oyunlardaki “ sihirli bir şekilde hayata dönme” yoktur. Omerta’da oyuncular yeni bir karakter yaratmak zorundadır ve yeniden aynı seviyeye gelmek için oyunu oynamak zorundadırlar” diyor Otto Adang, Omerta3 ‘ün Urun Yoneticisi.” Bütün ailelerin katıldığı büyük savaşlar gerçekten çok heyecanlı oluyor. Aileler savaştıkları zaman yüzlerce gangster birbirini öldürüyor ve milyonlarca mermi harcanıyor. Bu savaşlar oyuncuların çoğu için Omerta’nın en cazip yanlarından biridir”.

“ Omerta3’de bu heyecanı kaybetmeden, itina ile yenilerini de eklemek istedik. Yeni bodyguardlar ve yeni parçalar ile öldürme girişimlerine daha fazla derinlik ekledik. Online olduğunuz zaman motosikletler ve zırhlı arabalar sizi korurken, tabancaların çeşitliliği ve el bombası gibi özel silahlar diğer oyunculara saldırmanızda sizlere yardımcı olacak. Offline olduğunuz zaman ise evinize ya da villanıza saklanabilecek, geliştirilen çitli parmaklıklar ve koruma köpekleri ile korumanızı sağlayabileceksiniz. Parçalardaki çeşitlilikler ve yeni pek çok yol ile bodyguardların eğitiminde oyuncular arası büyük farklılıklar olacaktır”.

“ Beta test sürümünde bizler, pek çok oyuncu tarafından takip edilen bir oyuncunun, gansgterini hayatta tutabilmek için çok çaba sarf ettiğine, düşmanlarını kandırmak için her yolu denediğine şahit olduk. Bu oyuncumuz şehirden şehire geçerek, kendisini iyi bir noktaya getirmeye çalıştı, güvenli eve girerek saklandı ve devamlı online ve offline gözükerek diğer oyuncuları aldatmaya çalıştı. En sonunda öldürüldü, ama bu diğer oyunculara saatlerce oyalamasına neden oldu. Şimdi yüzlerce oyuncunun birbirini öldürmeye çalıştığını, mermilerin havada uçuştuğunu gözünüzde canlandırın. Ben bunu gormek için bekleyemiyorum” diye ekliyor Adang.

El bombası gibi yeni silahlar da Omerta3’de saldırılarda oyunculara yardımcı olacak. Eklenen motorsikletler ve zırhlı arabalar korumalarını arttıracak. Offline oldukları zaman eklenen yeni konaklama seçenekleri ile saldırılardan saklanabilecekler. Evlerinin ve villalarının geliştirilmesi ile çitli parmaklıklar ve koruma köpeklerine sahip olabilecekler. Saldırıya uğrayan kullanıcının panik odasına girmek gibi bir avantajı bile olacak.

Omerta 3, 8 Temmuz'da geliyor


Uyandığınızda çok çalışarak seviye atlattığınız hesabınızı öldürülmüş olarak görmek Omerta’da gaddar bir gerçeklik. Bu bizim çok fazla sayıda değişiklik yapmamızın ve oyunu daha adil bir hale getirerek, size savaşıp hayatta kalma şansı vermemizin nedenidir. Belki geri dönüp, size saldıranları cezalandırabilirsiniz. Omerta3’de sadece seninle aynı seviyedeki oyuncu sana saldırabilecek ve oyuncular villa güvenliğini geliştirerek, offline oldukları zaman öldürülmelerini daha zor hale getirebilecekler. Oyuncular gerekli düzenlemelerini yaptıktan sonra saldırı halinde sms ile haberdar bile edilebilecekler ve oyuna bağlanarak bu durum için bir şeyler yapabilecekler. Oyunumuz, gangsteriniz ölmeden önce bir kaç kez saldırı alabilecek şekilde tasarlandı. Bu, siz hayatta kalmak için uğraşırken aynı zamanda yüksek adrenalin yaşayacağınız anlamına gelmektedir.

Omerta 3, sizlerle 8 Temmuz’da buluşuyor. Bu tarihe kadar ön kayıt yaptıran oyuncularımız, avantajlara sahip olacaklar. Ön kayıt için – https://www.omerta3.com adresine gidebilirsiniz.

Ön kayıt yaptıran oyunculara Omerta 3 başladığında çeşitli bonuslar ile ödül verecegiz. Verilen bonuslar, #1 Mafioso ( en iyi mafya ) olmak için başladıkları yolculukta onları teşvik edecek.

Omerta ucretsiz bir oyun olup, herhangi bir tarayicida ( browser ) rahatlikla oynanabiliyor.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2024 07:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Omerta 3, 8 Temmuz'da geliyor
İlginizi Çekebilir