One Piece dizisinden yeni oyuncu haberleri geldi

Ersin Kılıç 30.03.2022 - 16:34
Netflix'te yayınlanacak One Piece dizisinde tayfa üyelerinin ardından bu sefer de diğer önemli karakterleri kimlerin canlandıracağı açıklandı.

Şu sıralar manga bölümlerinde olayların çok daha ilginç bir hale bürünmeye başladığı One Piece için daha önce açıklandığı gibi bir Live Action serisi yapılıyor. Netflix'te yayınlanacak olan bu seri için geçtiğimiz yıl bazı oyuncuları kimlerin canlandıracağı açıklanmıştı. Uzun süredir sessizliğe gömülen proje için yeni oyunculara dair haber daha geldi ve serinin en önemli karakterlerinden Shanks dahil olmak üzere diğer karakterleri kimin canlandıracağı açıklandı.

One Piece dizisinde Shanks'i Peter Gadiot canlandıracak 

One Piece dizisinden yeni oyuncu haberleri geldi

Netflix Geekend resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre Kızıl-Saç Korsanları'nın lideri olan Shanks'i Peter Gadiot isimli oyuncu canlandıracak. Super Girl, Queen of the South ve son olarak Yellowjackets gibi projelerde rol alan oyuncu serinin ilk bölümlerinde de önemli bir yere sahip. 

Diğer taraftan yine ilk bölümlerde gördüğümüz bazı önemli karakterlerin de kimler tarafından canlandırılacağı açıklandı. Bu açıklamaya göre Koby karakterini Morgan Davies, Alvida karakterini Illia Isorelys Paulino, Helmeppo karakterini Aidan Scott, Bugg karakterini Jeff Ward, Arlong karakterini McKinley Belcher ve Luffy'nin büyükbabası Garp karakterini ise Vincent Regan canlandıracak.

Açıklanan karakterlere bakacak olursak Luffy'nin ilk büyük kapışmasından tutun en azından Arlong Park olaylarına kadar olayların ilk sezonda işleneceğini görüyoruz. Benim tahminim ise Grand Line girişi ile birlikte ilk sezon sona erebilir.

One Piece dizisinden yeni oyuncu haberleri geldi

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2022 18:08
Bu anime live action olabilecek bir anime değil.
Phoenixboy
Phoenixboy 31.03.2022 13:18
Yapan yapıyor ama mesela Gintama,Japon Death Note, Grand Blue,Full Metal, Bleach live actionları fena değildi. Dizi olarak yaptıkları için herşeyi 2 saate sığdırma problemleri yok fakat...Netflix oldu mu...fazla da umutlanmıyorum
MK Okuru
MK Okuru 31.03.2022 07:55
Konusu mükemmel macera turu olabilir değil mi he bide izlemezsin olur biter
Kalan Karakter: 300 Gönder
Phoenixboy
Phoenixboy 31.03.2022 13:14
Karakterlere bakılırsa ilk sezon konusu animenin ilk sezonu kapsar herarde. İlk sezon 12 bölüm desek. Luff'nin adadan ayrlışı, Zoro,Usop, Sanji ve Nami'yi buluşu. Bu kadarını düşünmek bile sezonun yarısı... Bence basite kaçarlar Nami'ye gelene kadar tüm tanışma kısmını araya flashback yapar. Nami ve Balik adamların hikayesini temel alır öyle bitirirler. Netflix bana bu izlenimi veriyor.. Tabii bu anime/manga'nın hikayesine sadık kalırlarsa olacak ortalama birşey. Cowboy Bebop'u gördük <.<' Yönetmenler bir zahmet kendilerinden birşey katmasa çok iyi olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.03.2022 09:55
Parası neyse verinde efsane bisi çıkarın kardeşim izleyicisi hazır !
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2022 20:40
Firmayı hacklemişler, kaç haftadır animenin yeni bölümü çıkmıyor, ne zaman çıkacağı da belli değil. Live action ise, eeh, kötü olacak belli ki. Zaten animeyi sakız gibi uzatıyorlar, bir de başımıza bu çıktı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
One Piece dizisinden yeni oyuncu haberleri geldi
İlginizi Çekebilir