One Piece Odyssey duyuruldu

Ersin Kılıç 29.03.2022 - 11:46
Aksiyon ve RPG dinamiklerine sahip olan One Piece Odyssey, konsollar dışında PC platformu için de duyuruldu.

25 yılı geride bırakan One Piece devam eden animesinin yanı sıra mangasıyla büyük bir virajı daha almış durumda. Özellikle 1043 ve 1044 sayılarında serinin en önemli noktalarından birisine daha parmak basıldı. Hikaye olarak tekrar bir ivme kazanan serinin yeni oyunu da duyuruldu. Aksiyon, macera ve RPG dinamiklerine sahip olan One Piece Odyssey, konsollar dışında PC platformu için de duyuruldu.

One Piece Odyssey duyuruldu

Çıkış tarihi net olarak verilmese de bu yıl piyasaya sürüleceği açıklanan One Piece Odyssey, yapılan açıklamaya göre serinin hayranlarını tatmin edecek dinamiklere sahip olacak. Oyunun hikayesi, yeni karakterleri ve yaratık tasarımları bizzat One Piece mangakası Eiichiro Oda tarafından kaleme alınmış. Ayrıca Dar Souls serisi dışında Tales serisinde de karşımıza çıkan Motoi Sakubara ise bu oyunun da müziklerine imza atıyor. Arka plandaki ekibin sağlam olduğunu söylemek mümkün.

Açık dünya dinamiklerine sahip olan ve birçok görev, zindan bulunan oyunda hikaye adına da önemli sürprizler olacağı belirtilmiş. Tabi oyunda Luffy dışında tayfanın diğer üyelerinden Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie ve Brook gibi karakterleri de yöneteceğiz. Jimbei'nin bahsi ise geçmemiş, bu da hikayenin önceki bir dönemi anlatabileceği ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 02:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
One Piece Odyssey duyuruldu
İlginizi Çekebilir