One Piece Odyssey yapımcı günlüğü videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 2.07.2022 - 12:38
Aksiyon ve RPG dinamiklerini bir araya getiren ve yepyeni bir hikaye anlatacak olan One Piece Odyssey için oynanış videolarını içeren yapımcı günlüğü geldi.

25 yılı geride bırakan ve mangası geçtiğimiz hafta bir aylık bir araya giren One Piece, yepyeni bir oyunla daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Hali hazırda Netflix dizi projesi ile sık sık gündeme gelen meşhur seri One Piece Odyssey oyunu ile bu sefer sıra tabanlı bir dövüş sistemini oyuncuların beğenisine sunacak. Aksiyon, macera ve RPG dinamiklerine sahip olan One Piece Odyssey için oynanış görüntülerini içeren uzun bir yapımcı günlüğü videosu yayınlandı.

One Piece Odyssey bu yıl çıkacak

One Piece Odyssey yapımcı günlüğü videosu yayınlandı

Çıkış tarihi hala net olarak verilmeyen fakat her fırsatta bu yıl piyasaya sürüleceği açıklanan One Piece Odyssey, yeni bir hikayeye sahip olacak. Üstelik oyunun hikayesi, yeni karakterleri ve yaratık tasarımları bizzat One Piece mangakası Eiichiro Oda tarafından kaleme alınmış. Ayrıca Dark Souls serisi dışında Tales serisinde de karşımıza çıkan Motoi Sakubara ise bu oyunun da müziklerine imza atıyor. 

Açık dünya dinamiklerine sahip olan oyunda Luffy dışında tayfanın diğer üyeleri Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie ve Brook gibi karakterleri de yöneteceğiz. Jimbei'nin bahsi ise geçmemiş, bu da hikayenin önceki bir dönemi anlatabileceği ihtimalini kuvvetlendiriyor. Oynanış videosuna baktığımızdaysa zaten Chopper gibi karakterlerin ilerleyişine yer verildiğini görüyoruz. Tabi bunun yanı sıra sıra tabanlı dövüş sistemine de yer yer değinilmiş. Bu yeni videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 08:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
One Piece Odyssey yapımcı günlüğü videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir