One Piece dizisi için set arkası videosu geldi

Ersin Kılıç 7.06.2022 - 12:51
Merakla beklenen One Piece dizisi için set arkası görüntüleri gelmeye başladı. Yayınlanan görüntüler prodüksiyon açısından umut vaat edici gözüküyor.

Şu sıralar Wano Arc'ı geride bırakmaya hazırlanan One Piece mangası bildiğiniz gibi Netflix tarafından bir uyarlama olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Daha önce oyuncu haberleri ile gündeme gelen One Piece dizisi için Netflix Geekend etkinliğinde kısa bir video paylaşıldı.

One Piece dizisi set görüntüleri umut veriyor

Yayınlanan videoya baktığımızda serinin en azından prodüksiyon olarak işin hakkını vereceğini görüyoruz. Yapım ekibi kurdukları devasa setler ile One Piece mekanlarını adeta gerçek hayata taşımışlar. Konsept çalışmalarının ardından Hasır Şapka Korsanları'nın gemisi olan Going Marry başta olmak üzere Alvida Korsanları'nın gemisi Miss Love Duck ve Sanji ile tanışacağımız Baratie restoran gemisini görüyoruz.

Baratie'nin yapılış kısmı da bu videoda hızlandırılmış bir şekilde gösterilmiş. İç mekanlar ve dekorasyonları ile gerçekten de güzel gözüktüğünü kabul etmek gerekiyor. Tabi Zoro vs Mihawk kapışmasına sahne olan alanı da bu videoda net bir şekilde görüyoruz. Açıkçası bu hikayenin Live Action'a uyarlanmasının imkansız olduğunu düşünsem de en azından mekan tasarımları konusunda güzel bir seyre sahip olacağını düşünmeye başladım.

One Piece dizisi için set arkası videosu geldi

Videonun başında da gördüğümüz Inaki Godoy, One Piece dizisinde ana karakter olan Luffy'e hayat verecek. Yine Netflix üzerinden yayınlanan Who Killed Sara dizisinde Bruno karakterine hayat veren oyuncunun 18 yaşında olduğunu da belirtelim. Pasific Rim, Kenshin gibi yapımlarda yer alan Mackenyu ise serinin önemli karakterlerinden Roronao Zoro'yu canlandıracak.

Korku Sokağı serisinde yer alan Emily Rudd ekibin rotacısı Nami'yi, Jacob Gibson ekibin korkusuz üyesi ":)" olan Ussop'u, Taz Skylar ise Kara Bacak Sanji karakterine hayat verecek. Tüm bu ana kadronun dışında Shanks karakteri ve Arlong gibi önemli karakterlerin kimler tarafından canlandırılacağı da daha önce açıklanmıştı.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 01:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.06.2022 09:00
Sanji neden eminem
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2022 08:17
Böyle böyle bitirdin kendini netflix.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2022 02:07
live action denilen olay kaldırılmalı tutan bir tane yapım yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
One Piece dizisi için set arkası videosu geldi
İlginizi Çekebilir