Online Rol Oyunu Mythos Türkçe geliyor!

Merlinin Kazanı 11.12.2010 - 10:20
Dünya genelindeki ilk Hack'n'Slash MMO, 2011'de yayında

Dünya genelindeki ilk Hack’n’Slash MMO, 2011'de yayında. Beta-Kayıt ise yeni web sitesinde mümkün.
 
Berlin merkezli Yayımcı Frogster, 2011 senesinin başında yayımlanacak olan Avrupa çapında tanınmış Online Rol Oyunu Mythos’un Türk oyuncular için de bedava ve Türk dilinde mevcut olacağını ve oynanabileceğini açıklar.

Mythos başarılı konsepti Hack'n'Slash'i aksiyon yüklü bir Online-Rol-Oyunu ile birleştiriyor. Oyuncular Mythos'ta sanal Fantezi-Dünyasını karikatür atmosferinde yaşıyor, çeşitli zindanlarda sayısız canavar avlıyor ve diğer oyuncularla karşılaşmalarda heyecan dolu ("Oyuncuya-karşı-Oyuncu") PVP-düellolarına giriyorlar.

Bireyselleştirilibilen dört ırk ve üç karakter sınıfı da mevcut. Aslen Flagship Stüdyolarınca geliştirilen Mythos, 2009'dan günümüze kore menşeili Yayımcı HanbitSoft tarafınca sürdürülmekte ve Avrupa Yayımı için hazırlandı.

Frogster Mythos’u şimdilik beş dilde yayımlıyor; Almanca, İngilizce, Lehçe, Fransızca ve Türkçe.

Bugün yayın hayatına başlayan www.mythos-europe.com sitesi farklı Halk ve Karakter Sınıflarına dair ilk bilgileri verdiği gibi oyun dünyası ve özelliklerine istinaden değerli tüyoların yanı sıra geniş çaplı ekran görüntüleri ve sanat çalışmaları da içeriyor. Bunların yanı sıra hayranlar an itibariyle web sitesinde forum ve yaklaşan kapalı beta sürecine kayıt olabilirler.

Bir Facebook sayfası da bugünden itibaren yayında: www.facebook.com/MythosTR

Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 01:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Online Rol Oyunu Mythos Türkçe geliyor!
İlginizi Çekebilir