Online RTS oyunu Ancestors Legacy'nin açık betası başladı

Ersin Kılıç 7.02.2018 - 15:20
Orta Çağ'da geçen RTS oyununu hemen deneyebilirsiniz.

Ancestors Legacy geçtiğimiz Mayıs ayında duyurulmuş ve sahip olduğu dinamikler ile dikkat çekmeyi başarmıştı. 1C ve Destructive Creations imzasını taşıyan Ancestors Legacy'nin açık betası sürpriz bir şekilde Steam üzerinden yayınlandı.

Ancestors Legacy ile Orta Çağ'a dönüyoruz

Öncelikle bu oyunun eski Assassin's Creed yapımcısının oyunu olan Ancestors: Humankind Odyssey ile bir alakası bulunmuyor, tamamen isim benzerliği olduğunu en başından söyleyelim. RTS türündeki oyunun açık betasında multiplayer maçlara girebiliyorsunuz. ister yapay zeka isterse de diğer oyunculara karşı mücadele verebileceğiniz bu betada kendi oyununuzu oluşturmanıza da izin verilmiş. Böylelikle arkadaşlarınıza karşı da mücadele edebilirsiniz.

Deneyim, moral ve arazi şartlarının yapacağınız stratejiye de etki edeceği oyunda askerleriniz bozguna uğrayacağını anlayınca savaş alanını terkedebiliyor. Unreal Engine 4 grafik motorunun gücünü arkasına alan Ancestors Legacy'nin ayrıca bir hikaye modu da bulunuyor.

Oyunun başlayan açık betası ile birlikte çıkış tarihi de duyuruldu. PC dışında Xbox One platformuna da gelecek olan yapım 22 Mayıs 2018'de çıkacak. Oyunun yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 15:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Online RTS oyunu Ancestors Legacy'nin açık betası başladı
İlginizi Çekebilir