Ooblets, 15 Temmuz'da erken erişime açılıyor

Özgür Deveci 3.07.2020 - 16:00
Glumberland tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan tek oyunculu simülasyon oyunu Ooblets, 15 Temmuz'da erken erişime açılıyor.

Geliştirici ve yayıncı Glumberland, Ooblets'in 15 Temmuz 2020 tarihinde Xbox One ve Epic Games Store aracılığıyla PC için erken erişime açılacağını duyurdu. 24.99$ fiyat etiketine sahip olan oyun, ilk haftasında yüzde 20 indirim ile piyasaya çıkacak.

Ooblets, 15 Temmuz'da erken erişime açılıyor

Ooblets, çiftçilik, yaratık toplama ve kasaba hayatını konu alan; kendi tarlanı kurabileceğin, kasabalılarla arkadaş olabileceğin, ooblet yetiştirebileceğin ve dans yarışması yapabileceğin bir oyundur.

Geliştirici ekip oyunla ilgili "Ooblets'de, Badgetown adlı küçük bir ada topluluğuna giriyorsunuz ve (tabii ki) ooblets adı verilen küçük canlı mahsulleri hasat ediyorsunuz. Sonrasında onları yetiştirmek, tohumlarını elde etmek ve daha çok büyütmek için dans yarışmasındaki diğer yaratıklarla savaşacaksınız. Ayrıca oyunda ilerledikçe evinizi genişletecek, dekore edecek ve kasabadaki ilginç insanlarla arkadaş olacaksınız. Oyunu Animal Crossing, Harvest Moon ve Pokemon oyunlarının bir karışımı gibi düşünün. Yakında Badgetown'da görüşmek üzere!" ifadelerinde bulundu.

Ana Özellikler

• Tarlanda yetiştirdiğin mahsulleri kasabada sat

• Ooblet takımını kur, seviyelerini yükselt ve yeni dans hareketlerini aç

• Farklı kıyafetler ve aksesuarlarla karakterlerinin tarzını şekillendir

• İlk minik bebek ooblet'ini elde etmek için bir ooblet kulübüne katıl

• Dans yarışmalarına katılarak yeni ooblet tohumları kazan ve turnuvaların şampiyonu ol

• Evini genişleterek küçük bir kulübeden büyük bir çiftlik evine dönüştürüp dekore et

• Kasaba halkıyla tanış ve sevdiklerinle arkadaş ol!

• Günlük görevleri tamamla, rozet kazan, kasabayı kuşkulu güçlerden kurtarmaya çalışan belediye başkanına yardım et ve Oob'un sırlarını açığa çıkar

• Yeni oobletler ve tohumlar bulmak için Badgetown'u keşfet

Oyunun erken erişim fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. Son olarak Ooblets'in şu an için erken erişim olarak yayınlanacağını, o nedenle bazı hataları ve tamamlanmamış kısımları olabileceğini unutmayın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ooblets, 15 Temmuz'da erken erişime açılıyor
İlginizi Çekebilir