Codemasters tarafından PC, PS3 ve Xbox 360 için geliştirilmekte olan "Operation Flashpoint 2: Dragon Rising", oyunculara daha önce hiç olmadığı kadar gerçekçi ve hissedilebilir bir savaş sunma vaadleri ile geliyor; fakat biraz gecikmeli olarak. Daha önce mayıs ayında çıkacağı söylenen oyunun yeni çıkış zamanı 2009 sonbaharı olarak gösteriliyor. Görünüşe göre oyunu bekleyenlerin biraz daha sabretmeleri gerekecek.
KAYNAK worthplaying.com
Yorumlar (5)
Heeyy ahbap;büyük bi adakta bulundun.Dikkatini çekerim ve sözlerin anlam ve mahiyetinin ne denli önemli olduğunu kavramanı isterim! Yani,deve kesecek olursn bi payda bize düşer değil mi!:D
Nedir bu erteleme sevdası.. Bir oyun da tam zamanında çıksa deve kesicem ;)
ortalama bir oyun olucak gibi
Gecikmenin nedeni olarak gösterilen sebep şuymuş; Grafiklerin çizimleri henüz bitmediğinden beklemek mecburiyetindeymişiz...Diye umarsızca atıyorum.
ofp2 çıkana kadar kendimi arma2yle tatmin edecem.:D