Operation Flashpoint: Red River işbirliği videosu

Merlinin Kazanı 12.04.2011 - 14:25
Fireteam Bravo bir Arama ve Kurtarma görevine çıkıyor
Codemasters® bugün, milyonlar satan taktik savaş serisinin yeni oyunu Operation Flashpoint®: Red River™’ın yeni bir videosunu yayınladı. ‘Arama ve Kurtarma İşbirliği’ videos CSAR Fireteam Çatışmaları modundan görüntüler içeriyor ve Fireteam Bravo’yu düşman bölgesine düşen pilotları kurtarmak için düşman mevzilerinin arkasına geçerken gösteriyor. Videoyu www.facebook.com/flashpointredriver adresinde izleyebilirsiniz. Operation Flashpoint: Red River 21 Nisan’da çıkacak.

Operation Flashpoint: Red River işbirliği videosu
Operation Flashpoint: Red River ister sefer modunda, ister ayrı Fireteam Çatışmaları modunda olsun, işbirliğinin son derece önemli olduğu bir oyundur. Dört kişiye kadar dilediğiniz zaman katılabileceğiniz işbirliği modlarında Fireteam uzmanlıklarından birini seçerek birlikte korkutucu bir güç haline geleceksiniz. Oyuncular sınıfları için silah, yetenek ve modifikasyonlar açmak üzere XP toplayabilecek ve ekipmanlarını oyun stillerine uygun biçimde seçebilecekler.


'Arama ve Kurtarma İşbirliği' videosu dört oyuncunun bir araya gelerek görevleri tamamlamaya çalıştıkları dört Fireteam Çatışmaları modundan birini konu alıyor. ‘CSAR’ modunda oyuncular düşman mevzilerinin gerisindeki müttefik kuvvetleri kurtarmaya çalışacaklar. ‘Combat Sweep’ görevlerinde operasyon bölgesindeki tüm düşmanları öldürüp silah depolarını yok etmek gibi ek amaçları da yerine getirmeye çalışacaksınız. ‘Rolling Thunder’ modunda düşman bölgesinde bir konvoya eskortluk yapacak, ‘Last Stand’ modunda ise giderek güçlenen düşman kuvvetlerinden oluşan gruplara karşı hayatta kalmaya çalışacaklar.

Operation Flashpoint: Red River, Microsoft® Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PLAYSTATION®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Games For Windows® LIVE için çıkacak ve otantik taktik savaş oyunlarının yeni standardını belirleyen oyun olacak. Oyun hakkında en yeni bilgiler için www.facebook.com/flashpointredriver  ve www.twitter.com/flashpointgame adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

-Basın Bülteni
Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 11:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Operation Flashpoint: Red River işbirliği videosu
İlginizi Çekebilir