Operation Flashpoint: Red River istilaya başlıyor

Merlinin Kazanı 21.04.2011 - 16:38
FPS rüzgarı başlıyor
Savaşa hazır olun, Operation Flashpoint®: Red River™ bugün Microsoft® Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PLAYSTATION®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Games for Windows® LIVE için Avrupa bölgesindeki perakende mağazalarını istila etmeye başladı. Milyonlar satan taktik savaş serisinin bu yeni bölümünün çıkışını kutlamak üzere Codemasters® www.facebook.com/flashpointredriver adresinde izleyebileceğiniz yeni bir oyun içi video da yayınladı.

Operation Flashpoint: Red River yeni savaş sahnesi Tacikistan’da otantik taktik savaşlar için yeni bir standart belirliyor.Oyuncular Amerikan çıkarlarını tehdit eden bir isyanı yatıştırmak için bölgeye sevk edilen Amerikan Deniz Piyadeleri Timinin bir üyesi rolüne bürünüyorlar ve Halkın Kurtuluş Ordusu’nun da bir anda devreye girmesiyle kendilerini yoğun bir çatışma ortamının içinde buluyorlar. Oyuncular tek bir merminin bile ölümcül olabileceği bu acımasız savaş alanında hayatta kalabilmek için taktiksel olarak düşünmek ve birlikte hareket etmek zorunda olacaklar.


Çıkış videosu USMC Fireteam’i oluşturan üyelerin uzmanlık alanlarına – Rifleman, Scout, Auto Rifleman ve Grenadier – yoğunlaşıyor ve bu farklı yeteneklerin bir araya gelerek nasıl ölümcül bir güç oluşturduğunu gözler önüne seriyor. Videoda konvoylara eskortluk yapmaktan, gece operasyonlarına kadar oyuncuların yüz yüze gelecekleri, zorlu durumlardan bazıları da gösteriliyor. Videoda hava desteği alan deniz piyadelerinin gerillalara ve Çin HKO’na karşı hem uzak, hem yakın mesafeli çatışmalara girişi sergileniyor.

Operation Flashpoint: Red River bugün Microsoft® Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PLAYSTATION®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Games For Windows® LIVE için çıkıyor. Daha fazla bilgi için www.facebook.com/flashpointredriver  ve www.twitter.com/flashpointgame adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

-Basın Bülteni
Yorumlar 19
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Operation Flashpoint: Red River istilaya başlıyor
İlginizi Çekebilir