21 Nisan'da çıkan Flashpoint serisinin son oyunu her üç platform için de hazırlanmıştı.
Operation Flashpoint: Red River'a Türkçe reklam
Onlar bir ekip...
21 Nisan'da çıkan Flashpoint serisinin son oyunu her üç platform için de hazırlanmıştı.
Okur Tepkisi
Bu içerik sende ne uyandırdı?
İlk tepkiyi sen bırak
Yorumlar (6)
bence güzel video
en iyisi call of duty crysis ve battlefield 3 ztn bu gibi oyunlar ne yaf
Dostum vurduğum şeylerin sanal olduğunu bildiğim için tabikide keyif alırım çünkü oyun bu. Yani sonuçta birilerini vurcaz değil mi? Ha biz de isemezmiyiz bir kerede amerikan askerlerine karşı savaşalım. tabikide neden olmasın ama malesef öyle bir oyun yok. yani oyunlarda kim vurulmuş kim ölmüş bunlar önemli değil. sen oyundan keyif almaya bakıcaksın. ben aynı dediğimi tekrarlıyorum . bir ülkenin eğitim sistemi iyi olursa, yetişen bireylerde o derece sağlam olur. ve böyle saçma ufak şeylerden etkilenmezler.benim tüm anlatmak istediğim bu. adamlar sonuçta bir oyun yapması lazım ee adamlar malum müslüman olmadığından ona göre oyun yapmaları lazım. bir amerikan firmasından amerikanları vuracağın bir oyun bekleme bence. bu kafa yapısıyla çok oyun kaçırırsınız ben diyim =)
bide bize keyifle oynamak düşer yazmış.ln şurda elin zavallı tacikistanlı müslümanı vurmaktan nasıl bi keyif alıyım ben HACI?yani moruk bi uyanın artık gelmeyin bu illuminati bilinç altı mesaj tuzaklarına.Hep ortadoğu terörist israil amerika değil.Yinede keyif alarak oynarım diyosan güle güle oyna.
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>28.04.2011 12:55:00 - KOO demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>28.04.2011 06:24:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>27.04.2011 19:43:00 - KOO demiş ki:</b><br>#12 MK Okuru, 27.04.2011 18:46 (0) - Alıntı yap beyler ülke kurtarıcıları geldi gene kaçın...</font></td></tr></table><br></center> arkadaşla dalga geçeceğine dediklerini anlamaya çalış. Bu yazıyı sadece senin şahsına değil, şuursuz bütün herkese yazıyorum. Dün gerçek hayatta 8 nato askeri Afganistan'da geberdi. Hadi oyuna bunu da eklesinler. O zaman oyunu alırım. Gerçek hayatta eğlence yok. # şirk düşmanı</font></td></tr></table><br></center> sizle dalga geçmicemde kimle dalga geçicem. eğer bir oyundan etkilenecek kadar eğitim görmediyseniz o sizin sorununuz. bu sadece bir oyun. adamlar konuyu öyle seçmişler.bize sadece keyifle oynamak düşer. ama siz gelirde yokoyunlarda şunları vururoruz yok bilmem ne yok kıl yok tüy. geliyosunuz sanki burdan ülkeyi kurtarcaksınız. sizi sanal ortamlarda değil ülkemize gerçekten yaralı olcak ortamlarda görmek isteriz ama nerde. ülkemizin eğitim sisteminden kaynaklanan sorunları lütfen oyunların üstüne atmayın. adamların konuyu seçerken öyle bir amacı olsa bile iyi eğitim almış bir insan bunun sadece bir oyun olduğunu bilir ve keyif almaya bakar. ayrıca bana şuursuz diyosun nihat doğan gibi laflar ediyorsun sonra. yok neymiş gerçek hayatta eğlence yok. tabiki de yok. ama bu bir oyun farkedebildin mi? belki farkedemeyecek kadar şuursuzsundur.</font></td></tr></table><br></center> Ülke kurtarmayla ne alakası var hacı tabikide sadece oyun diye oynuyoruz tutupta namus meselesi yapmıyoruz oyunu.Benim eleştirdiğim kısım hep kahraman amerikan askerleri ya orta doğuyu vuruyo yada nazileri falan.Sıkıysa israil vurduğumuz yada ingiltere vurduğumuz bi oyun yapsınlarya?
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>28.04.2011 12:55:00 - KOO demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>28.04.2011 06:24:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>27.04.2011 19:43:00 - KOO demiş ki:</b><br>#12 MK Okuru, 27.04.2011 18:46 (0) - Alıntı yap beyler ülke kurtarıcıları geldi gene kaçın...</font></td></tr></table><br></center> arkadaşla dalga geçeceğine dediklerini anlamaya çalış. Bu yazıyı sadece senin şahsına değil, şuursuz bütün herkese yazıyorum. Dün gerçek hayatta 8 nato askeri Afganistan'da geberdi. Hadi oyuna bunu da eklesinler. O zaman oyunu alırım. Gerçek hayatta eğlence yok. # şirk düşmanı</font></td></tr></table><br></center> sizle dalga geçmicemde kimle dalga geçicem. eğer bir oyundan etkilenecek kadar eğitim görmediyseniz o sizin sorununuz. bu sadece bir oyun. adamlar konuyu öyle seçmişler.bize sadece keyifle oynamak düşer. ama siz gelirde yokoyunlarda şunları vururoruz yok bilmem ne yok kıl yok tüy. geliyosunuz sanki burdan ülkeyi kurtarcaksınız. sizi sanal ortamlarda değil ülkemize gerçekten yaralı olcak ortamlarda görmek isteriz ama nerde. ülkemizin eğitim sisteminden kaynaklanan sorunları lütfen oyunların üstüne atmayın. adamların konuyu seçerken öyle bir amacı olsa bile iyi eğitim almış bir insan bunun sadece bir oyun olduğunu bilir ve keyif almaya bakar. ayrıca bana şuursuz diyosun nihat doğan gibi laflar ediyorsun sonra. yok neymiş gerçek hayatta eğlence yok. tabiki de yok. ama bu bir oyun farkedebildin mi? belki farkedemeyecek kadar şuursuzsundur.</font></td></tr></table><br></center> zaten merak etme bu tarz birilerini kötüleyen hristiyan musevi budist vs. oyunları zaten oynamam ben tomb raider resident evil gibi daha çok macera oyunları oynuyorum bu tarz politik oyunları oldum olası sevmem ben sadece haksızlığa gelemiyorum insanların beyinlerini yıkıyorlar