Operation Flashpoint: Red River'a yeni video

Merlinin Kazanı 23.03.2011 - 16:03
Deniz piyadelerinin saldırıya uğradığı video karşınızda
Codemasters® bugün, milyonlar satan taktik savaş serisinin yeni oyunu Operation Flashpoint®: Red River™’ın yeni bir videosunu yayınladı. ‘Saldırıyı Göğüslemek’ videosu hikayeli fragman serisini devam ettiriyor ve deniz piyadelerini ezici HKO ordusu karşısında bir yandan geri çekilip, bir yandan savaşmaya çalışırken gösteriyor. Videoyu www.facebook.com/flashpointredriver adresinde izleyebilirsiniz.

Videonun başında ezici sayıda HKO piyade ve zırhlısı görünüyor ve USMC askerleri taktiksel olarak geri çekilmek zorunda kalıyor. “Kayıplar da savaşın bir parçası ve tüm deniz piyadeleri bunun gayet farkında” diyor anlatıcımız. “Deniz piyadeleri saldıran ilk taraf olmak ve bu saldırıyı da son derece güçlü biçimde gerçekleştirmek üzere eğitilmiş. Ama işler her zaman planladığınız gibi gitmeyebilir ve bazen öldürücü darbeyi vuran karşı taraf olur”


Darbe yemiş olan deniz piyadeleri bir sonraki hamlelerini planlamak ve kendilerini toparlamak üzere geri çekiliyorlar ve “bu yılmaz savaşçılar, uygun çözüm bulunduğunda kendilerini yeniden savaşın ortasına atıyorlar”. USMC üstünlüğü ele geçirmeye başladığında, Tacikistan’ın savaş alanlarında hayatta kalabilmek için uğraşacak taraf HKO olacak.

Operation Flashpoint: Red River, Microsoft® Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PLAYSTATION®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Games For Windows® LIVE için çıkacak ve otantik taktik savaş oyunlarının yeni standardını belirleyen oyun olacak. Oyun hakkında en yeni bilgiler için www.facebook.com/flashpointredriver  ve www.twitter.com/flashpointgame adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

-Basın Bülteni
Yorumlar 17
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 15:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Operation Flashpoint: Red River'a yeni video
İlginizi Çekebilir