Oppo Band Style tanıtıldı

Özgür Deveci 9.03.2021 - 22:32
Çin menşeli teknoloji üreticisi Oppo, ekranı ve pil ömrüyle dikkat çeken yeni akıllı bilekliği Band Style'ı tanıttı.

Çin menşeli teknoloji üreticisi Oppo, dün gerçekleştirdiği bir lansmanda yeni akıllı telefonları F19 Pro ve Pro+ modellerini duyurdu. Buna ek olarak, bir de global pazara sunacağı akıllı bileklik modelini tanıttı. Şirketin Band Style olarak adlandırdığı cihaz, 23 Mart 2021 tarihinde satışa sunulacak. Apollo3 yonga setinden gücünü alan bilekliğin, 16 MB kapasiteli depolama alanı bulunuyor. Sporcular için 5ATM'ye kadar suya dayanıklı olan model, tek şarjla 12 güne kadar kullanım ömrü sunuyor. Cihazın uluslararası sürümünde ise, NFC modülü yer almıyor.

Oppo Band Style tanıtıldı

Oppo Band Style, 41 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak

1,1 inç boyutundaki AMOLED ekranında 126 x 294 piksel çözünürlük sunan Oppo Band Style, 50 metreye kadar su geçirmezlik vadediyor. Cihazın üzerinde açık hava koşusu, kapalı alan koşusu, yağ yakma koşusu, açık hava yürüyüşü, açık alanda bisiklet, kapalı alanda bisiklet, eliptik, kürek, kriket, badminton, yüzme ve yoga olmak üzere 12 farklı egzersiz modu bulunuyor. Gerek kasa, gerek kayış yapısıyla hem spor hem de stil kullanımlar için tasarlanan bilekliğin kutusundan iki adet kayış çıkıyor.

Ayrıca kandaki oksijen miktarının ölçülmesini sağlayan SpO2, kalp atış hızı monitörü ve üç eksenli ivmeölçer gibi sensörlerin yer aldığı cihaz, Bluetooth 5.0 iletişim teknolojisini kullanıyor. Siyah ve Vanilya renk seçenekleriyle kutudan çıkacak model, 100 mAh kapasiteli batarya ile birlikte gelecek. Android 6.0 Marshmallow ve üstü işletim sistemine ihtiyaç duyan bileklik, 40.4 mm x 17.6 mm x 11.45 mm boyutlarına ve 10.3 gram ağırlığa sahip.

Son olarak siz bu akıllı bileklik hakkında ne düşünüyor sunuz? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 04:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oppo Band Style tanıtıldı
İlginizi Çekebilir