Oppo Enco W51 ilk bakış ve kutu içeriği

Ersin Kılıç 1.10.2020 - 16:17
Oppo Enco W51 modeli aktif gürültü engelleme dışında bir önceki model olan Enco W31'e göre çok daha önemli ve dikkat çekici özelliklere sahip.

Oppo Enco W51 İnceleme: Enco W31 modelinden sonra Oppo firması bu kulaklığın bir üst modeli de olarak adlandırabileceğimiz W51 modeli ile karşımıza çıktı. Bir önceki modele göre çok daha iddialı olan Enco W51'in genel özelliklerine birlikte bakalım.

Oppo Enco W51 inceleme

İlk olarak kulaklığın kutu tasarımına bakalım. Şunu söylemem gerekiyor ki kutu tasarımı olarak bu kulaklığı çok şık buldum. Kutuyu ilk açtığınızda karşınıza açıkçası pek okumadığımız kullanım kılavuzu ve garanti belgesi gibi dokümanlar geliyor. Dökümanları kaldırdığınızda Oppo Enco W51 ile karşılaşıyorsunuz. Onun altında ise küçük bir Tip C kablosu ile birlikte diğer kulaklık başlıklarına yer verilmiş. Buradaki kullanımı çok şık buldum. Normalde ufak bir poşet içerisinde verilen diğer kulaklık başlıkları inci gibi kutu içerisine dizilmiş.

Kutuyu bir kenara alıp kulaklık kutusunu elimize aldığımızda ise kare şeklinde fakat kenarları oval bir tasarım ile karşılaşıyoruz. Bu kutu üzerinde şık ve parlak bir Oppo logosuna yer verilmiş. Kutunun arka kısmına Tip C portu ile birlikte şarj bildirim ışığını görüyoruz. Kulaklığın özelliklerine geçmeden önce yeri gelmişken en büyük özelliklerinden birisinin kablosuz şarj imkanı olduğunu söyleyelim. Dilerseniz kablolu, istasyonunuz varsa dilerseniz de kablosuz şarj edebiliyorsunuz. Bende mesela farklı bir markanın kablosuz şarj istasyonu bulunuyor. Bununla da çok rahat bir şekilde şarj edebildim. Burada belirtmem gereken nokta kulaklık kutusu kablosuz şarj sonrasında biraz fazla ısınıyor diyebilirim. Kutu kapağını açtığınızda bu kısımda kulaklıklar dışında eşleştirme butonu ve bildirim ışığını görüyoruz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 07:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oppo Enco W51 ilk bakış ve kutu içeriği
İlginizi Çekebilir