Oppo Watch Video inceleme

Ersin Kılıç 12.09.2020 - 12:04
Oppo Watch inceleme videosunda saatin özellikleri ve teknik detaylarının yanı sıra kullanım deneyimlerimizi de sizlerle paylaşıyoruz.

Oppo geçtiğimiz aylarda tanıttığı Oppo Watch modelini sonunda ülkemizde de satışa çıkardı. Oppo Watch için 41 ve 46 mm olarak iki farklı model bulunuyor. Her iki modelde de altın sarısı ve siyah renk seçeneklerine gidilmiş. Ben de bir süredir 46 mm ve siyah rengi olan modeli kullanıyorum. Bu içeriğimizde hem saatin özelliklerine bakacağız hem de deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım.

Oppo Watch İnceleme

Saatin içerisinde Snapdragon Wear 3100 yonga seti kullanan Apollo 3 işlemcisi bulunuyor. 1 GB bellek ile birlikte 8 GB depolama alanına yer verilmiş. Titreşim, mikrofon, pusula ve 50 metreye kadar su geçirmez özelliği de saatin diğer özellikleri arasında yer alıyor. Oppo Watch arayüz olarak Andoid tabanlı bir arayüz kullanıyor. Saatin telefonla olan bağlantısını ise Google’ın Wear OS uygulaması ile yapıyorsunuz. Bu arayüzden saat arayüzlerini değiştirebildiğiniz gibi birçok ayara ulaşmak da mümkün.

Saatin Android tarafında bana Apple Watch’a en yakın deneyimi verdiğini söyleyebilirim. Arada tabi ki çok önemli farklar var ama diğer Android saatler ile kıyasladığımızda Oppo’nun dersine iyi çalıştığını söylemek mümkün. Eğer Android tarafında bir akıllı saat arıyorsanız ve bütçeniz uygun ise Oppo Watch göz atmanız gereken modellerden biri olmuş diyebilirim.

OPPO Watch 41mm‘nin Türkiye’de tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 1799 TL.

OPPO Watch 46mm‘nin Türkiye’de tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 2299 TL.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oppo Watch Video inceleme
İlginizi Çekebilir