Oppo'nun yeni amiral gemisinde Snapdragon 8 Gen 1 olacağı duyuruldu

Ersin Kılıç 1.12.2021 - 11:53
Qualcomm tarafından duyurusu gerçekleştirilen Snapdragon 8 Gen 1 mobil platformundan sonra bir açıklama da Oppo'dan geldi.

Qualcomm yaptığı açıklama ile mobil platformlar için yeni Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisini duyurdu. Bu duyurunun ardından tabi ki firmalardan da yeni amiral gemileri ile ilgili açıklamalar gelmeye başladı. İşte Oppo firması da yaptığı duyuruda yeni amiral gemisi modellerinde bu işlemciye yer vereceklerini açıkladı. Yapılan açıklama ve detaylar ise şu şekilde;

Oppo'nun yeni amiral gemisinde Snapdragon 8 Gen 1 olacağı duyuruldu

OPPO, bugün gerçekleşen Snapdragon Tech Summit 2021'de, 2022'nin ilk çeyreğinde piyasaya sunacağı yeni amiral gemisi akıllı telefon modelinin yeni premium Snapdragon 8 Gen 1 Mobil Platformu tarafından destekleneceğini duyurdu. Bu duyuruyla en yeni Snapdragon platformu kullanacak ilk markalardan biri haline gelen OPPO, aynı zamanda 5G'nin gelişimini hızlandırmak ve akıllı telefon yeniliklerinin geleceğini keşfetmek için Qualcomm Technologies ile iş birliğine devam edecek.

Oppo'nun yeni amiral gemisinde Snapdragon 8 Gen 1 olacağı duyuruldu

OPPO Yurtdışı Satışlar Başkan Yardımcısı Scott Zhang, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "OPPO olarak Qualcomm Technologies ile olan güçlü iletişimimizi sürdürüyoruz. Bu yıl içerisinde Find X3 ve Reno6 serileri dahil olmak üzere, gücünü Snapdragon'dan alan birkaç 5G özellikli akıllı telefon modelini tüketicilerin beğenisine sunduk. Yeni nesil Snapdragon 8 Mobil Platformu'nun yeni nesil amiral gemisi akıllı telefonlarda mükemmel bir gelişme ve güçlü bir performans getireceğine inanıyoruz."

Dünyanın dördüncü en büyük akıllı telefon markası olan OPPO, 5G teknolojisinin gelişimini desteklemek ve dünya genelinde 5G'nin ticarileştirilmesini hızlandırmak için Qualcomm Technologies ve diğer sektör ortaklarıyla iş birliği yapmaya devam ediyor. Nisan ayında Avrupa'da 5G bağımsız (SA) ağını ticarileştirmek için Snapdragon mobil platformunu kullanan ilk marka olan OPPO, bugün itibariyle dünya çapında 80'den fazla büyük mobil ağ operatörüyle ortaklık kurdu ve 40'tan fazla mobil operatör 5G hizmetlerini vermek için OPPO'ya katıldı. Bu ortak girişimler, Avrupa, Latin Amerika ve Güney Afrika gibi bölgesel pazarlarda önemli ticari gelişmelere öncülük etti. Qualcomm Technologies gibi önde gelen teknoloji ortaklarıyla olan iş birliği, bölgesel 5G dağıtımlarının başarısında önemli bir rol oynadı. 

Gelecekte OPPO, Qualcomm Technologies dahil olmak üzere daha fazla sektör lideriyle iş birliği yapacak ve kullanıcılara daha iyi ürünler ve deneyimler sağlamak için en son teknolojileri ve uygulamaları aktif olarak keşfetmeye devam edecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 11:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2021 13:39
Oppo gangnam style
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oppo'nun yeni amiral gemisinde Snapdragon 8 Gen 1 olacağı duyuruldu
İlginizi Çekebilir