Organize İşler Sazan Sarmalı Netflix’te yayınlandı!

Ersin Kılıç 16.02.2019 - 01:04
Film sürpriz bir şekilde Netflix'e geldiNetflix’te

Ay başında sinemalarda boy gösteren Organize İşler: Sazan Sarmalı filmi geçtiğimiz saatlerde sürpriz bir şekilde Netflix üzerinden yayınlandı. Hala vizyonda olan film, an itibari ile Netflix üzerinden de izlenebilir oldu. Tabi bu duruma birçok kullanıcı sevinirken, filmi yeni sinemada izleyen seyircilerin ise tepkisi oldu. Ayrıca bu film dışında birçok Türk filmi de sisteme eklendi. Konu ile ilgili yapılan açıklama ise şu şekilde;

Organize İşler Sazan Sarmalı Netflix’te yayınlandı!

Türkiye dahil, ABD’den İngiltere’ye, Kanada’dan Danimarka’ya, 190’dan fazla ülkedeki izleyiciler, İstanbul’un altını üstüne getiren üçkağıtçı Asım Noyan ve çetesinin maceralarına tanıklık edecek. Yılmaz Erdoğan imzası taşıyan Organize İşler Sazan Sarmalı’nın kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Okan Çabalar, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Ersin Korkut ve Erdem Baş gibi isimler yer alıyor.

Tabii Netflix’teki yegane Türk filmi Organize İşler Sazan Sarmalı değil. Komediden dramaya yelpaze geniş. Yerli yapım sevenler aşağıdaki listeye göz atabilir:

Kaybedenler Kulübü: Fazla söz gerek yok. Nejat İşler ve Yiğit Özşener’li film, 10 Şubat itibariyle Netflix’te. Bilenler (sayıları hayli fazladır), bilmeyenlere anlatıversin.

Ayla: Türkiye’nin Oscar aday adayıydı ve çok ses getirdi. Kore Savaşı yıllarına götüren yapımı izlerken mendillerinizi hazır tutun.

Aile Arasında: Kadroda Gülse Birsel, Engin Günaydın, Demet Evgar gibi isimler olunca, haliyle bol kahkaha da garanti oluyor.

Yol Arkadaşım: Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak birlikte yollara düşerse ne olur? Buyurun, kendi gözlerinizle görün…

Veda: Zülfü Livaneli’nin yönetmenliğini yaptığı film, Mustafa Kemal’in hayatına ışık tutuyor. 22 Şubat’ta Netflix’te gösterime girecek.

İstanbul Kırmızısı: Ferzan Özpetek’in imzasını taşıyan filmin kadrosunda Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün, Mehmet Günsür, Zerrin Tekindor, Nejat İşler ve tabii İstanbul var.

Yorumlar 17
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.02.2019 10:21
Sitede yok nasil seyrettiniz yahu..! gizli bir bölümmü var..? yardım soranlara izlemiş olanlar neden CEVAP vermiyor....? eğer yardımlaşmayacaksanız bu tür yazışmalarda işiniz ne..?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.02.2019 23:15
Konu çok basit , film yapmak için film yapmayın ülkemizden iyi senarist ve yönetmenler çıkması lazim . Seneryo ve kurgu artik 7 yaşında çocuğu bile etkilemiyor
MK Okuru
MK Okuru 20.02.2019 19:38
daha iyisini yapamıyorlarsa ne yapsınlar ? bir zamanlar anadolu iyiydi.çanakkale savaşını konu alan yaptılar cem yılmaz .izledinmi ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.02.2019 11:53
Organize İşler 2 Sazan Sarmalı netflix te bulamiyorum yardim lutfen....
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.02.2019 11:51
netflix te bulamiyorum ,uye olmama ragmen bu film yok sitede...!?
Kalan Karakter: 300 Gönder
ImChuckBass
ImChuckBass 18.02.2019 03:40
Yapılan açıklama hmm nerede?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Organize İşler Sazan Sarmalı Netflix’te yayınlandı!
İlginizi Çekebilir