Ortalığı karıştıracak haber: Google oyun konsolu çıkartabilir

Ahmet Özçilingir 24.02.2019 - 12:29
Google'ın oyun konsolu geliştirdiğine dair yeni ipucu

Ortalığı karıştıracak haber: Google oyun konsolu çıkartabilir. Google da oyun konsolu geliştiriyor olabilir. Aslında bu iddia dile getiriliyor ancak Google tarafından resmi bir açıklama yapılmış değil. Ancak teknoloji devinini uzun süredir oyun sektörüne ilgi duyduğunu biliyoruz. Hatta geçtiğimiz sene Project Stream testi yapılmış ve bulut altyapısı üzerinden Assassin's Creed Odysey oynanmıştı. Bu gelişmelerin ardından sessizliğe gömülen Google'ın yeni bir oyun konsolu geliştirdiği ve çok yakın bir zamanda bu konsolun tanıtılacağı söylentileri iyice artmış durumda. 

Google oyun konsolu geliştiriyor olabilir

Son yıllarda donanım tarafına büyük yatırımlar yapan Google'ın bir oyun konsolu geliştirdiği iddia edildi. 19 Martta  San Francisco'da düzenlenecek olan oyun geliştiricileri konferansına katılacak Google'ın burada konsolu duyuracağı düşünülüyor. Yeti adı verilen bir stream servisi üzerinde de çalıştığı bilinen Google bu iki projeyi birleştirecek bir konsol tasarlıyor olabilir. bakalım tahmin edildiği gibi 19 Martta düzenlenecek konferansta Google beklenen duyuruyu yapacak mı. Özellikle Xbox'ın da bulut tabanlı bir oyun konsolu geliştirdiği iddia ediliyordu. Bir sonraki nesli bulut oyunculuğu mu şekillendirecek, önemli bir tartışma konusu. 

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 25.02.2019 15:18
Herşey bi yana da abi bu hayali görselleri hangi zevk fakiri adam tasarlıyor Allah aşkına alın elinden kağıdı kalemi. Bu nasıl kütük, zevksiz, ergonomi özürlüsü bi tasarımdır? Başka bi haberde de galiba aynı kişi hayali PS5 tasarımı görselini yapmış. O bundan da beter, pazarda satılan çakma ateriler gibi. Allah seni napmasın yaa ahahaha gördükçe sinirlerim bozuluyor :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.02.2019 13:27
Bu kurla bu tarz haberlere ancak göz ucuyla bakabiliyoruz ne yazık ki. Cross platform olduğu sürece tüm konsollar arasında yeni bir markanın çıkması biz oyuncular için iyi bir durum bence
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.02.2019 21:48
Cikarsa ne olacak tutmaz bence bosa masraf eder bence konsol cikaracana mobil online oyun yapsin daha iyi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.02.2019 15:49
İdiodroid tabanlı olur kesin. Tüm idiodroid sistemlerde olduğu gibi, yer olduğu halde "yeterli alan yok" diye oyun yükleyemeyiz. Sebebsiz yere kitlenir. NOT: Nokia 3310 kullanıyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.02.2019 13:41
kamera bakımından en iyi telefon google pixel 3 bile ülkemize gelmezken bunun dağıtımcılığını nasıl yapacaklar ? Bulut sistemi bir kere ülkemizde bu upload bu internet hızlarınla zaten olmaz kotanın kalkması netflix artısı ps now o yüzden aktif olmuyor ülkemizde bir çok sorun beraberinde gelir..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ortalığı karıştıracak haber: Google oyun konsolu çıkartabilir
İlginizi Çekebilir