Örümcek Adam evreninde geçen bir yan hikaye, Silk filmi geliyor

Ersin Kılıç 25.06.2018 - 14:31
Gelen haberlere göre Sony çoktan düğmeye basmış durumda

Spider-Man hakları her ne kadar Marvel'a geçmiş olsa da bu özel ortaklığın en büyük sahibi hala Sony ve gelen haberlere bakacak olursak firma Örümcek Adam evreninden Silk filmi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Spider-Man için yeni bir yan film daha geliyor

Hali hazırda bildiğiniz gibi Avengers 4'te boy gösterecek olan Örümcek Adam, Far From Home isimli 2. solo filmiyle de 2019 temmuz'da karşımıza çıkacak. Öte yandan Sony tarafına baktığımızda ise firmanın örümcek Adam evreninde bulunan yan hikayelere odaklandığını görüyoruz. Örneğin Tom Hardy'nin rol aldığı Venom ve Spider-Man: Into the Spider-Verse filmlerini bu duruma örnek olarak gösterebiliriz. Anlaşılan Sony'nin bu 2 film dışında bir projesi daha bulunmakta.

Deadline'ın haberine göre Sony Pictures, örümcek Adam evreninde bulunan Silk karakteri için bir film yapmaya hazırlanıyor. Tıpkı Peter Parker gibi aynı deneydeki örümcek tarafından ısırılan Cindy Moon'u konu alacak olan film hakkında fazla bir detay ise henüz bulunmuyor. Bu kazadan sonra Cindy, tıpkı Peter gibi özel güçlere kavuşuyor ve yoluna Silk olarak devam ediyor. ortaya çıkan bu haberlerden sonra Sony'den konuyla ilgili bir açıklama da bekleniyor.

Örümcek Adam evreninden yeni bir yan hikaye daha geliyor

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Örümcek Adam evreninden yeni bir yan hikaye daha geliyor
İlginizi Çekebilir