Otostopçunun Galaksi Rehberi oyun mu oluyor

Murat Halilbeyoğlu 27.05.2011 - 11:59
Meşhur kitabın fikir hakları satıldı
Arthur Dent dediğimizde aklınıza gelen birisi var mı? Yok mu? Peki ya Ford Prefect, Zaphod Beeblebrox, Trillian? Peki depresif robot Marvin?

Eğer bu saydığımız isimler sizlere yabancı geliyorsa o zaman tavsiyemiz ilk iş olarak hemen bir kitapevine gidin ve "Otostopçunun Galaksi Rehberi" adlı 6 kitaplık serisini alıp başlayın. Nitekim bu eşsiz hikayeyi çok beğeneceğinize eminiz.

Otostopçunun Galaksi Rehberi oyun mu oluyor
Son zamanların meşhur İngiliz aktörü Martin Freeman'ın (en son Sherlock dizisinde oynamıştı) da rol aldığı filminde de kahkahaya boğduran hikaye şimdilerde oyun olma yolunda.

DeathSpank ve The Swarn oyunlarını yapan geliştirici firma Hothead Games, yaptığı bir duyuru ile Hitchhiker's Guide To The Galaxy'nin fikir haklarını satın aldıklarını belirtti.

Firmanın blog sayfasında duyurulan projenin tam olarak ne şekilde oluşturulacağı ise bir gizem. Fikrin oyun olma ihtimali yüksek ancak interaktif bir girişim de olabilir. Kendisini DeathSpank'ten tanıdığımız Hothead'in iş komedi ve absürtlüğe geldiğinde ne kadar başarılı oyun yaptığını biliyoruz. Dolayısı ile Hitchhiker's Guide To The Galaxy'nin nesi çıkarsa çıksın güvenimiz tam.
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 12:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Otostopçunun Galaksi Rehberi oyun mu oluyor
İlginizi Çekebilir