Outcast - A New Beginning'in Çıkış Tarihi Açıklandı

Tunay Şahin 6.12.2023 - 14:41
Outcast - A New Beginning çıkış tarihi açıklandı. Cutter Slade'in maceraları, yeni düşmanlar ve aksiyon dolu oynanış ile önümüzdeki sene buluşuyoruz.

THQ Nordic, merakla beklenen oyun Outcast - A New Beginning çıkış tarihi için açıklama yaptı. Oyun 15 Mart 2024 tarihinde satışa çıkıyor. Bu oyun, 1990'ların başlarında voksel teknolojisini kullanarak dikkat çeken ilk PC oyunlarından birinin devamı niteliğinde ve üçüncü şahıs aksiyon macera türünde yer alıyor.

Outcast - A New Beginning Çıkış Tarihi Belli Oldu

Oyuncular, "Outcast 2"de, 90'lardan esinlenen mizah anlayışına sahip eski bir Navy SEAL olan Cutter Slade karakterini canlandıracaklar. Macera, yabancı bir gezegen olan Adelpha'da geçiyor ve oyuncular yerel halk olan Talanlara yardım ederken aynı zamanda robotik istilacılara karşı mücadele edecekler.

Outcast - A New Beginning Çıkış Tarihi Belli Oldu

Oynanış ve Fragmanlar: Beklenen Görsel Şölen

THQ Nordic, bu duyuru ile yeni bir fragman yayınlamadı. Ancak, oyuncuların dövüş mekaniklerini daha yakından görebilecekleri son oynanış fragmanı halihazırda mevcut. Oyunun görsel ve oynanış özelliklerini daha yakından görmek için bu fragmana göz atılması öneriliyor.

PC Gereksinimleri ve Güncellemeler: Henüz Açıklanmadı

Yayıncı, henüz "Outcast - A New Beginning" için gerekli PC özelliklerini açıklamadı. Ancak, bu bilginin yakın zamanda paylaşılması bekleniyor ve biz de sizi bu konuda güncel tutacağız. Yeni Outcast oyununun çıkışına hazırlanın ve 15 Mart 2024'ü takvimlerinize işaretleyin.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 03:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2023 15:40
Ivır zıvır saçmalıklarla oyunun hızını kesen görev diye tabir edilen boş işler olmaz, akıcı bir şekilde vura kıra ilerlersek oyun tutar.
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2023 18:05
O zaman bu oyun tam senlik bir oyuna benziyor. Birkaç küçük görev, yani bir hikayesi vardır yoksa oyun olmaz, etrafta ateş etme simülasyonu olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2023 14:57
75 alır net
Kalan Karakter: 300 Gönder
Outcast - A New Beginning'in Çıkış Tarihi
İlginizi Çekebilir