Outer Wilds Türkçe dil desteği ve yeni bir DLC alıyor

Eren Eroğlu 30.07.2021 - 19:55
Geçtiğimiz aylarda oyunun geliştirici ekibi tarafından Outer Wilds Türkçe dil desteği açıklanmıştı. Dün akşam ise yeni bir DLC tanıtıldı.

Outer Wilds'in geliştirici ekibi Mobius Digital, 19 Haziran 2021'de paylaştığı bir Twitter gönderisi ile resmi Outer Wilds Türkçe dil desteğinin ekleneceğini açıklamış ve bu dil desteğinin oyundaki eşyalar, tabelalar dahil her şeyde olacağı belli olmuştu. Dün akşam yapılan Annapurna Interactive sunumunda ise Outer Wilds için yeni bir ek paket duyuruldu. Duyurulan Echoes of the Eye DLC'si 28 Eylül'de yeni bir hikaye ile birlikte çıkacak.

Outer Wilds Türkçe dil desteği ve yeni bir DLC alıyor

Dünyasında gizemler barındıran ve sonsuz bir zaman döngüsüne düşmüş bir güneş sisteminde geçen oyun, eleştirmenler ve oyuncular tarafından aşırı olumlu puanlar almıştı. Mobius Digital tarafından geliştirilen ve Annapurna Interactive tarafından yayıncılığı üstlenilen oyunda, güneş sisteminin gizemlerini açığa çıkarıyor ve uzayda işleri yoluna koymaya çalışıyorduk. 19 Haziran 2021'de Outer Wilds Türkçe dil desteğinin geleceğinin açıklanmasından sonra herhangi bir çıkış tarihi verilmese de, Türkçe dil desteğinin oyundaki objeleri de direkt olarak etkileyeceğini öğrenmiştik.

Outer Wilds Türkçe dil desteği ve yeni bir DLC alıyor

Ayrıca dün akşam yapılan Annapurna Interactive sunumunda ise Outer Wilds'e yeni bir DLC geleceği duyuruldu. Bu ek paketin hikayesi hakkında ipucu içeren küçük bir paragrafta bulunmakta. ''Açıklanamayan tuhaf bir uydu görüntüsü. Yabana doğru son bir seferin daha başlangıcını işaretleyen yeni bir müze sergisi. İpin ucunu takip edip güneş sisteminin en derin gizemini çözecek misin? Yoksa bu sırrı bilinmezliğin karanlığına mı terk edeceksin?'' Son bir maceraya çıkacağınız Outer Wilds - Echoes of the Eye DLC'si 28 Eylül'de oyuncular ile buluşacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 12:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Outer Wilds Türkçe dil desteği ve yeni bir DLC alıyor
İlginizi Çekebilir