Outer Worlds: Peril On Gorgon hakkında ilk bilgiler

Ersin Kılıç 24.07.2020 - 13:58
Dün akşam saatlerinde gerçekleşen Xbox game Showcase etkinliğinde duyurulan Outer Worlds: Peril On Gorgon içeriği hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı.

Obsidian firması dün akşam saatlerinde düzenlenen Xbox Game Showcase etkinliğinde The Outer Worlds: Peril On Gorgon indirilebilir içeriği duyurusuyla da karşımıza çıktı. Sunumun 1.parti oyunları saymaz isek en kalabalık listesine sahip olan firma, indirilebilir içerik ile ilgili ilk detayları da paylaşmaya başladı.

The Outer Worlds, Peril On Gorgon macerasıyla devam ediyor

The Outer Worlds Peril on Gorgon indirilebilir içeriğinde oyunculaı Adrena-Time'ın gizemli kökenini araştırmak için Gorgon Asteroid'ine gidecekler. Yeni mekanların kapısını açacak olan bu astreoid ile birlikte maceramızda önemli içeriklerle de karşılaşacağımız belirtilmiş. Peril on Gorgon içeriğinin hikaye odaklı ilerleyişinin yanı sıra yeni silahlar, zırhlar, yetenekler ve zorluklar içereceği de gelen bilgiler arasında. Obsidian ayrıca bu içeriği oynamak için ana oyuna ihtiyaç duyulacağını ve DLC'ye başlamak için Monarch'ı geçmemiz gerektiğini de eklemiş.

Peril on Gorgon; 9 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için 14,99$ karşılığında satışa sunulacak ve Xbox Game Pass kullanıcıları DLC'den %10 indirim elde edecek. Peril on Gorgon, toplam 24.99 $'lık indirimli fiyatı ile ikinci DLC'yi de içeren bir paket olarak da satın alınabilecek.

The Outer Worlds ana oyun hakkında;

The Outer Worlds, Obsidian Entertainment and Private Division'ın yeni tek oyunculu birinci şahıs bilim kurgu RPG'sidir. Galaksinin en uzak ucuna bağlı koloni gemisindeyken kaybolup, on yıllar sonra uyandığında kendini Halcyon kolonisini yok etme tehdidinde ile derin bir komplonun ortasında bulacaksın. En uzakları keşfettikçe ve hepsi iktidar için yarışan çeşitli ayrılıkçılarla karşılaştıkça, olmaya karar verdiğiniz karakter, bu oyuncu odaklı hikayenin nasıl ortaya çıkacağını belirleyecektir. Koloninin kurumsal denkleminde, plansız değişken sensin.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2020 12:23
bethesda mı :D oyunda bug mı var sanki :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
ruyaguclu
ruyaguclu 24.07.2020 14:53
değişik bir oyuna benziyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
kots
kots 24.07.2020 14:26
Bir dönemin oyunları tartışmasız çok iyiydi, biz buna atarilerden başlayıp amiganın son dönemlerine kadar diyebiliriz. Hem o zamanlar bu iş bir ilkti ve heyecan vericiydi, hem de rekabetin temeli "oynanabilirlik ve eğlence" idi. Pc oyunculuğunun gelişmesiyle beraber özellikle 2000'lerden sonra grafik anlamında çok büyük atılımlar yaşanırken, firmalar gameplay ve eğlence unsurunu geri plana bırakıp daha gerçekçi grafikler tabanında yarışa girdiler. O dönem beraberinde eleştirileri de getirdi haliyle. Bu gün tekrar oyunu eğlenceli yapan unsurların birinci plana geldiği günlerdeyiz. Grafikleri için veya rekabet unsurundan dolayı değil, eğlendiğimiz için, konusunu merak ettiğimiz için keyif alarak oynadığımız, oyunun başından ayrıldığımızda dinlenmiş, sakinleşmiş hissettiğimiz oyunların dönemindeyiz. İlla ki teknoloji demosu olmaktan öteye gidemeyecek oyunlar var olmaya devam edecektir ancak, yeni gireceğimiz dönem benim uzun yıllardır beklediğim dönem olacak diye düşünüyorum. Oyun demek gerçekçi grafikler olması gerek demek olmasa da, geçtiğimiz senelerde ara ara örnekleriyle karşılaştığımız, hem eğlence unsurunun yüksek, hem de grafikleriyle kendi dönemi içerisinde ağzımızı açık bırakacak seviyede olan oyunlar sıradanmışçasına bir bir karşımıza çıkmaya başlayacak. Bazılarını oynamaya fırsat bulamayacağımız kadar da çok olacaklar. Bu bağlamda, The Outer Worlds benim bakış açımdan, ne yazık ki sadece eğlence unsuru üst düzey tutulmuş bir oyun, oyunun tek eksi yanı bu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Outer Worlds: Peril On Gorgon hakkında ilk bilgiler
İlginizi Çekebilir