Outlast Trials kapalı beta tarihi belli oldu

Alparslan Gürlek 24.08.2022 - 00:38
Gamescom 2022 sırasında gösterilen oyunlar arasında Outlast Trials da bulunuyordu ve yeni fragmanıyla korkunç olmaya devam ediyor...

Dilerseniz tek başınıza, dilerseniz de arkadaşlarınızla 4 kişiye kadar birlikte oynayabileceğiniz The Outlast Trials için yeni bir video yayınlandı. Hogwarts Legacy, Dead Island 2, The Callisto Protocol gibi büyük oyunların gölgesinde kaldı diyebileceğimiz yapım yine de korku türünde sevilen seriler arasında olmaya devam ediyor.

Outlast Trials korkunç bir fragman ile yeniden karşımızda

En son geçtiğimiz yıl kendisinden yaşam belirtileri gördüğümüz oyun için bir oynanış videosu yayınlanmıştı. Özellikle online coop özelliği biraz eleştiri alsa da hayranlar tarafından merak edilen yapımlardan biri oldu diyebiliriz. Gamescom'da yayınlanan fragman ise oynanışa dair sahneler içerse de genel olarak sinematik bir fragman olarak karşımıza çıkıyor.

Outlast Trials için yeni bir video yayınlandı

Özellikle çaresizlik hissini yaşatmasıyla beğeni toplayan Outlast serisinin yeni oyunu The Outlast Trials, önceki oyunlarla online coop özelliği sayesinde yollarını ayırıyor. Dört kişiye kadar birlikte oynanabilen yapım, serinin sürdürdüğü korku anlayışını dörde bölmek değil, dört ile çarpmak için gelecek gibi görünüyor. Ancak yine de bu durum eleştirilerden muaf olduğu anlamına da gelmiyor. Öyle ki Trials seriyi sevip takip eden oyuncular arasında bile şüpheyle yaklaşılan bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Bakalım geliştirici ekip, online coop özelliğini serinin dokusunu bozmadan oyuna yedirebilecek mi?

Gönüllüler için kapalı beta 28 Ekim - 1 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 08:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2022 16:42
şu gibi oyuna sadece online öylemi yazıklar olsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
Outlast Trials kapalı beta tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir