Outriders birkaç saatte Avengers'ı üçe katladı

Alparslan Gürlek 2.04.2021 - 10:07
Outriders çıkışından yalnızca birkaç saat sonra Marvel's Avengers'ı üçe katladı. Yeni RPG iyi çıktı, bakalım nasıl gidecek.

Square Enix ve People Can Fly'ın yeni RPG oyunu Outriders, Marvel's Avengers'ı anlık oyuncu sayısında üçe katladı. Yeni RPG ilk günün birkaç saatinde çoktan Marvel's Avengers'ın en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısını üçe katlamayı başardı.

Outriders oldukça fazla ilgi çekti

Avengers da Eylül 2020'de Square Enix tarafından piyasaya sürüldü ancak incelemeler ve oyuncuların yorumları o kadar iç açıcı değildi. SteamDB'ye göre son 7 ay içinde en yüksek oyuncu sayısı yalnızca 31.165 olarak karşımıza çıkıyor. Büyük bütçeli bir yapım olmasına karşın birçok bağımsız oyundan daha az eş zamanlı oyuncu sayısına sahip.

Outriders ise dün akşam saatlerinde erişilebilir oldu ve oyun, Avengers'ın en yüksek oyuncu sayısını alt üst etti. Piyasaya sürüldüğü ilk gün 111.953 kişiye ulaştı. Şu anda Avengers'ı oynayan 1.400 civarı kişi olduğunu da belirtelim. Avengers, piyasaya sürüldükten sonra yaklaşık iki ay hiç kâr etmedi. Geliştirici Kasım ayında yaptığı açıklamada böyle söylemişti.

Outriders

Oyunun teknik sorunları ve buna ek olarak genişleme paketlerindeki gecikmeler, yavaş yavaş oyuncuların ilgisinin geri çekilmesine neden oldu. Outriders bu anlamda Avengers'a göre gerçekten iyi iş çıkarttı diyebiliriz. Tabi bu anlık oyuncu sayılarının sadece Steam platformundan alındığını belirtelim.

Outriders coop bir üçüncü şahıs nişancı oyunu. RPG elementleriyle desteklenmiş, hikaye odaklı bir yapım olarak karşımıza çıktı. An itibariyle Steam incelemeleri sunucu ve optimizasyon şikayetleriyle "karışık" durumda. Biz de oyunu oynuyoruz, en kısa sürede incelemesini sizlerle paylaşacağız. Bizi takip etmeye devam edin.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Outriders birkaç saatte Avengers'ı üçe katladı
İlginizi Çekebilir