Outriders Steam'de oynaması ücretsiz oldu

Alparslan Gürlek 21.06.2022 - 09:17
People Can Fly'ın nişancı oyunu Outriders Steam üzerinde bir süreliğine oynaması ücretsiz ve dileyen oyuncular indirip oyuna bir şans verebilecek.

Geçtiğimiz yılın Nisan ayında piyasaya sürülen Outriders Steam platformunda Perşembe gününe kadar oynaması ücretsiz oldu. People Can Fly'ın üçüncü şahıs nişancı oyunu, çıkmasının ardından nispeten başarılı satışlar gerçekleştirse de problemleriyle de gündem olmuştu. Tabi sürekli gelen güncellemeler ve genişlemelerle oyunun ilk çıktığı hali ile güncel hali arasında büyük farkların bulunduğunu da belirtelim.

Outriders Steam'de Perşembe'ye kadar ücretsiz

Square Enix'in yayınladığı Outriders Steam üzerinde Perşembe gününe kadar ücretsiz olarak yüklenebilir. Oyuncuların oyunu ücretsiz olarak denemek için Steam mağaza sayfasından girip ücretsiz olarak oyunu indirmeleri gerekiyor. Eğer arkadaşlarınızla birlikte karakterinizi geliştirip bölümlerde ilerleyeceğiniz bir oyun arıyorsanız, denemeye değer bir oyun olduğunu belirtelim. Aynı zamanda oyunu severseniz, 23 Haziran tarihine kadar %45'lik güzel bir indirimle alma seçeneğiniz de var. Hali hazırda indirimli fiyatı 134,75 TL olan oyun muadili yapımlara göre uygun sayabileceğimiz bir fiyattan satılıyor. Şayet oyun hakkında bilginiz yoksa ve indirmeden önce bir şeyler öğrenmek istiyorsanız, buraya tıklayarak incelememizi okuyabilirsiniz.

Outriders Steam'de ücretsiz oldu


Outriders çıktığı 2021 Nisan ayında yüz binlerce oyuncuyu etrafında toplamayı başarsa da özellikle çıkışındaki eşleştirme sistemi sorunları ve performans sıkıntıları nedeniyle oyuncuların bir kısmını hızlı şekilde kaybetti. Şimdi ise tahminimizce hedeflerinin de oldukça altında olan ortalama 2,000 kişilik bir anlık oyuncu sayısına sahipler. Bu kısa süreli oynaması ücretsiz kampanyasının, Square Enix'in aslında potansiyeli büyük bu nişancı oyununu bekledikleri seviyeye getirmek için bir hamlesi olarak da düşünebiliriz. Tekrarlayalım, oyun 23 Haziran Perşembe saat 20:00'a kadar oynaması ücretsiz şekilde oyuncuları bekliyor. Steam Yaz İndirimleri 2022 başladığında artık oyuncular Outriders'ı ücretsiz indiremeyecekler.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 06:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2022 00:30
Ücretsiz değil?
------------
Haberi okumadığınız nasıl belli :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.06.2022 16:43
Got indirme ücretli ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
Outriders Steam'de oynaması ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir