OUYA'nın özel kahverengi versiyon'u duyuruldu

Furkan İlbay 2.08.2012 - 11:01
Peki değişiklik var mı?
Eğer Ouya'nın çıkışını dört gözle bekliyor ve,kahverengi bir model için 50 dolar daha fazla ödemeye razıysanız, bu sizin için harika bir haber. Ouya Takımı (Team Ouya) Kickstarter üzerinden gelen destek sonucunda, geçtiğimiz hafta Ouya'nın özel kahverengi bir versiyonunu duyurdu.

OUYA'nın özel kahverengi versiyon'u duyuruldu
Dıştan bakıldığında koyu-çikolata kahvesi rengine sahip Kahverengi Versiyon'u Ouya, Jambone, Samsung ve Prada'da tasarımcı olarak çalışmış, Yves Behar yaptı. Gelen haberler sadece konsol kutusuyla ilgili değil, bir de kontrol kumandasıyla ilgili bir ayrıntı paylaşıldı, ki çoğumuzun şaşıracağı bir olay. Kumanda da diğerlerinde olduğu gibi normal tuşlar bulunuyor fakat, Ouya kendi tarzını yaratmak istemiş olacak ki, ne Xbox'un ne de PlayStation'un kontrol simgelerini almış. Bunun yerine kendi isminin baş harfleri olan U, Y, A, O harflerini tercih etmiş. Zaten allttaki resimde de görebilirsiniz.

OUYA'nın özel kahverengi versiyon'u duyuruldu
Paylaşılan bir diğer bilgi ise dış görünüş yerine, içerik yönünden. Popüler müzik firması Vevo da Ouya ile ortaklaşa bir çalışma gerçekleştirerek, iş birliği yapacaklarını duyurdu. Bu da demek oluyor ki istediğiniz müziği, istediğiniz zamanda Ouya'nız üzerinden dinleyebileceksiniz.

Bu tür yapılan her güncelleme küçük Android konsolunu daha da değerli kılıyor. Ouya'yı görmek için nerdeyse sabırsızlanıyoruz. Ama fazla bir zaman da kalmadı. Ouya'ya yapılan 43.000 bağış Ouya'nın bir şeyler başarabileceğinin belki kanıtıydı, ama sizce Türkiye'de iş görür mü?
Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 19:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
OUYA'nın özel kahverengi versiyon'u duyuruldu
İlginizi Çekebilir