Overwatch 2 beta dosyaları içinde Battle Pass içeriği bulundu.

Atıf Doğan Özcan 20.04.2022 - 16:49
Veri madencileri boş durmuyor Overwatch 2 beta sürüm dosyalarında Battle Pass verilerine ulaştılar.

Bu ayın ilerleyen günlerinde yani 26 Nisan’dan itibaren PC oyuncuları için Overwatch 2 betasının yayınlanması planlanıyor. Beta’nın çıkmasına daha günler olması veri madencilerinin demo dosyalarını taraması ve bir bağlantıya bağlı dosyaları ortaya çıkartmasını engelleyemedi. Bunların içinde bulunan kodlardan birisi aşağıda, gördüğünüz üzere Overwatch 2 için bir Battle Pass satırı yer almakta.

Veri madencileri Overwatch 2 kodlarını delik deşik ettiler

Aslında bu Overwatch 2 Battle Pass içinde ortaya çıkması ilk değil. Yine bu ay başlarında Blizzard’ın kıdemli bir konsept sanatçısı, devam oyununun Battle Pass’ı incelemeye olanak tanıyan ana menüsünün bir görselini ortaya çıkarmıştı. Activision Blizzard, şu ana kadar devam oyunu olan Overwatch 2 için Battle Pass konusunda bir açıklama yapmadı.

Aslında güncel oyun piyasasını ve ortamını gözlemleyecek olursak Overwatch 2 için Battle Pass gelmesi bizi şaşırtır mı ? Call of Duty: Warzone, Halo Infinite, Apex Legends, Fortnite, PUBG ve oyun sektöründeki diğer çok oyunculu oyunlar da dahil olmak üzere, son birkaç yıldır piyasaya sürülen online oyunların neredeyse tamamı bu özelliğe zaten sahip.

Battle Pass dosyaları veri madencilerinin ulaştığı tek kaynak değil aslında. Gelecek oyunda PvE içeriğinden de bahsediliyor ve ilk oyundaki sınırlı süreli öğeye işaret eden bazı satırlar bulunduğu iddia edildi. Overwatch 2‘nin gelecek beta sürümünde diğer oyunculara karşı oynayabileceğimiz gibi botlara karşı da oynayabilecek miyiz acaba? Bulunan bu satırlar bakalım ne ifade ediyor?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch 2 beta dosyaları içinde Battle Pass içeriği bulundu.
İlginizi Çekebilir