Overwatch 2 erken erişim tarihi verildi

Atıf Doğan Özcan 12.06.2022 - 22:16
Overwatch 2 erken erişim tarihi sonunda verildi. Bir süredir kapalı betası süren oyun için merakla beklenen tarih sonunda verildi.

Blizzard, bir süredir kapalı beta olarak oyuncuların beğenisine sunduğu Overwatch 2 erken erişim tarihi yayınladı. Test sürecinde aldığı geri dönüşlerle oyuna düzenli olarak güncelleme getiren firma erken erişimle önümüzdeki aylarda yapımı piyasaya sunmaya hazırlanıyor.

Overwatch 2 erken erişim tarihi sonunda verildi

Overwatch 2 erken erişim tarihi Activision Blizzard tarafından, Microsoft Xbox ve Bethesda Games Showcase bünyesinde 4 Ekim olarak duyuruldu. Yayınlanan fragmanda görünen önemli detaylar yapım hakkında oyunculara bazı ipuçları verdi. Oyuna eklenmesi beklenen yeni haritalar, yeni oyun modları ve yeni kahramanlar merakla bekleniyor. Blizzard, Overwatch 2’nin hala geliştirilmekte olan görev tabanlı PvE modu için bir çıkış tarihi vermedi.

Overwatch 2 erken erişim tarihi verildi

Overwatch 2, en az iki yeni harita, Push adında yeni bir oyun modu ve 2022 yılının başından beri beta testinde yapılan çeşitli revizyonlarla başlayacak. Ayrıca, yeni oyunda eklenmesi beklenen kahramanlar Sojourn ve Junker Quenn olacağı gelen bilgiler arasında. Elbette kapalı beta kapsamında test edilen yeni beşe beş takım modu da eklenmiş olacak. Duyuru fragmanında daha önce bilgisi verilmeyen bazı yeni karakterlerin tasarımları ve kozmetikleri de gösterdi. Blizzard, Overwatch 2 hakkında daha fazla bilgiyi 16 Haziran tarihinde düzenleyeceği canlı yayınla açıklayacağını belirtti.

Overwatch 2, Ekim ayında piyasaya çıktığında Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One ve Xbox Series X için gelecek. Üstelik oyun, çapraz platform eşleşmesini de destekleyecek.


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2022 22:31
oyundaki herkes sniper alip yeri gögü vuruyor, 6 kisilik takimda 3 kisi birseyler yapmaya calisiyosun. tabi karsi takim ezip geciyor. sacma bir eslestirme sistemi var,
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2022 11:18
Yeni bastion geliyor büyük ihtimalle herolar ağlayacak xD
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch 2 erken erişim tarihi verildi
İlginizi Çekebilir