Overwatch 2: Invasion güncellemesi ile yeni içerikler geliyor

Taylan Bal 9.08.2023 - 12:16
Overwatch 2 için heyecanla beklenen "Invasion" güncellemesi, oyunun şimdiye kadarki en büyük içerik güncellemesi olacak.

Oyunun Seslendirme ve Teknik Hikaye Direktörü Scott Lawlor, bu güncelleme ile birlikte birçok yeni diyalog hattının oyuna ekleneceğini açıkladı. Overwatch 2'nin PvE içeriği bir süredir tartışmalı bir konu olmuştu. Çünkü birçok özelliğin kaldırıldığı ortaya çıkmıştı. Ancak Invasion güncellemesi, oyuncuların keyifle deneyimleyebileceği üç yeni hikaye göreviyle bu yeni oyun modunu başlatmayı hedefliyor.

Overwatch 2'ye gelen büyük güncelleme, oyunculara yepyeni hikaye görevleri sunuyor

Overwatch 2'nin iddialı "Invasion" güncellemesi, oyunun birçok bölümünde geliştirmeler yapmayı amaçlıyor. Overwatch 2'nin uzun süredir beklenen iş birlikçi, hikaye odaklı PvE içeriğinin yanı sıra Invasion güncellemesi, oyuncuların çeşitli yeni haritalarda topraklar için rekabet edeceği yeni bir PvP oyun modu olan "Flashpoint"i de tanıtacak.

Overwatch 2'ye gelen büyük güncelleme, oyunculara yepyeni hikaye görevleri sunuyor

Doğrudan mevcut olmasa da, oyuna yeni bir Kahraman Ustalığı özelliği de gelecek. Bu özellik, oyuncuların yeni kahramanları nasıl daha etkili bir şekilde kullanacaklarını öğrenmelerine ve eski favori kahramanlarını daha iyi bir ortamda kullanmalarına olanak sağlayacak.

Büyük bir güncelleme bizleri bekliyor

Kuşkusuz Overwatch 2: Invasion, önemli bir güncelleme olacak. Özellikle de eşlik eden 6. Sezonun başlangıcıyla birlikte, bu sezon Overwatch 2'ye bir dizi yeni kozmetik içerik getirecek. Oyuncuların heyecanla bekleyeceği birçok büyük özelliğe ek olarak, Overwatch 2'nin Seslendirme ve Teknik Hikaye Direktörü Scott Lawlor, Twitter üzerinden yaptığı bir açıklamada, PvE modunun oyunculara üç görev boyunca oynanabilir hale getirilen toplamda 12,000 yeni ses içeriği içereceğini açıkladı.

Ayrıca, birçok yeni ses efektiyle birlikte Lawlor, ses tasarımının oyuncuların oyun dünyasına daha çok dahil olmalarına ve kahramanların oyun içi durumlara doğru yanıtlar vermesine yardımcı olacağını iddia etti. Ek olarak Blizzard, John Cena ile iş birliği yapacağını duyururken ve Sojourn karakterini konu alan yeni bir animasyon filmi yayınlayarak "Null Sector" istilasının olaylarını hazırladı. Overwatch 2: Invasion, 10 Ağustos'ta 6. Sezon ile birlikte piyasaya sürülecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 11:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch 2: Invasion güncellemesi
İlginizi Çekebilir