Overwatch 2, potansiyeline ulaşmakta zorlanıyor

Taylan Bal 24.07.2023 - 13:32
Blizzard, gelecek ay yapılacak olan en büyük içerik güncellemelerinden birine hazırlanırken, kahraman tabanlı nişancı oyunu Overwatch 2 zor bir süreçten geçiyor.

Ekim 2022'deki lansmanından bu yana bir dizi kötü haberle karşılaşan oyun, PvE içeriğinin kırpılması ve hikaye görevleri için 15 dolar talep edilmesi gibi sorunlarla mücadele ediyor. Bunun sonucunda, Overwatch 2'nin oyuncu katılımı ve maddi yatırımları azaldı, ancak gelecekte daha fazla içerik vaadiyle umutlar taze tutulmaya çalışılıyor.

Oyuncular artık Overwatch 2 oynamıyor ve para harcamıyor

Activision Blizzard'ın en son gelir raporuna göre, oyuncular oyunu lansmanda olduğu gibi oynamıyor ve mağazadan para harcamıyorlar. Ancak ekip, 10 Ağustos'ta Season 6'nın büyük içerik güncellemesiyle durumun değişeceğini umuyor.

"Overwatch 2'nin çeyrekteki oyuncu katılımı ve yatırımı azaldı. Ancak Overwatch ekibi, 10 Ağustos'ta yayınlanacak Overwatch 2: Invasion güncellemesini dört gözle bekliyor. Bu, en büyük mevsimsel güncelleme olacak ve yeni PVE Hikaye Görevleri, yeni bir oyun modu ve yeni bir kahraman ilerleme sistemi ile birlikte ek bir kahraman içerecek."

Oyuncular artık Overwatch 2 oynamıyor ve para harcamıyor

Birçok oyunda olduğu gibi, Overwatch 2'deki oyuncu katılımındaki düşüş doğal bir durumdur. Ancak yine de oyun şu anda zorlanıyor gibi görünüyor. Oyunun temel yapısı hala güçlü olsa da, çevresindeki her şey kötü iş kararlarıyla gölgelenmiştir. Oyunun lansmanından bu yana, oyuncular grind tabanlı savaş geçidi modeliyle loot kutularının yerini almasına, pahalı kozmetik eşyalara ve yeni kahramanların savaş geçidine kilitlenmesine itiraz ettiler. Ayrıca, son mevsimsel etkinlikler de yeterince çekici gelmemiştir.

Espor bölümü sorunlu görünüyor

Oyunun içindeki bu sorunlarla birlikte, Activision Blizzard, Overwatch Ligi'ndeki işten çıkarmalarla karşı karşıya kalmıştır ve oyunun espor bölümü sorunlu görünmektedir. Blizzard ekibinin oyunu sevgiyle dolu olduğunun bir örneği olarak Pride etkinliği de güzel bir deneyimdi. Ancak bu güzel deneyim, takımın halen çözmekte zorlandığı birçok kötü iş kararı tarafından gölgelenmiş gibi görünüyor.

Önemli bir not olarak, Overwatch 2, 10 Ağustos'ta Steam'e gelmesiyle oyuncu sayısındaki değişiklikler ilginç olacak. Uzun süredir, Overwatch 2'nin PC oyuncu sayıları, oyuncu sayısını açıklamayan Battle.net üzerinde mevcuttu. Buna karşılık, Steam, eşzamanlı oyuncu sayılarını gösterir, böylece topluluğun neye benzediği hakkında daha fazla bilgi edinebiliriz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 00:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2023 04:42
Eski heroların özelliklerini dağıttıkları için oyuncular adapte olamadıklarından dolayı bırakıyorlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.07.2023 20:10
çöp oyun . artık kostüm filan alamıyor oyunu oynayanlar sadece PARA herşey , level sistemini kaldırdılar insanlar hiç yoktan level aldımı kutu alır içinden kostüm çıkardı , 5v5 oyunu komple öldürdü tank öldümü full takım ölüyor oyun dirkek kaybediliyor. eventlar desen eventdaki kostümler hepsi para
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch 2, potansiyeline ulaşmakta zorlanıyor
İlginizi Çekebilir