Overwatch 2 Sezon 6, heyecan verici haritalarıyla geliyor

Taylan Bal 3.08.2023 - 12:07
Blizzard, Overwatch 2'nin 6. Sezonu öncesi heyecan yaratmak için 10 Ağustos'ta başlayacak olan "İstila" temalı iki yeni Flashpoint haritasını duyurdu.

Fantastik temalı 5. Sezon, Overwatch 2'ye birçok yeni içerik getirdi ve özellikle yıllık yaz oyunları etkinliği, Lucioball'ı geri getirmenin yanı sıra Winston'ın Plaj Voleybolu adlı yeni bir oyun modu ekleyerek dikkat çekti.

Yeni PvE hikaye görevleri ve kahraman ustalık sistemi

Ancak Overwatch 2 hayranlarının büyük bir beklentiyle beklediği 6. Sezon, şimdiye kadarki en büyük sezonlardan biri olmayı hedefliyor. Yeni bir destek kahramanı ve Kahraman Ustalık Sistemi'nin eklenmesinin yanı sıra, Overwatch 2 sonunda oyunun bu yönüne yönelik birçok erteleme sonrasında PvE hikaye görevlerini de ekliyor.

"İstila" ile oyuncular, Rio de Janeiro, Toronto ve Gothenburg'ta üç hikaye görevini birlikte tamamlayabilecekler. Flashpoint modu, Kontrol ve Saldırı modlarından etkilenerek, bir maçta birden fazla hedef sunarak iki takımın yeni haritalarda savaşarak ilk 3 puanı kazanmaya çalıştığı bir oyun deneyimi sunuyor.

Blizzard, yeni haritalarını tanıttı

Blizzard, daha önce Suravasa ve New Junk City haritalarını doğruladı ve şirket son olarak Overwatch 2 Twitter hesabı üzerinden her iki lokasyona geniş bir bakış açısı sundu. Suravasa, Hindistan'daki Roshani nehri üzerine kurulu bir harita olup doğal ve insan yapımı yapıların harmanlandığı bir karışım sunuyor.

Video gezintisi, etkileyici mimari, çeşmeler ve tapınaklar ile ağaçlar, yayılan sarmaşıklar ve şehre entegre edilmiş doğal yapıları sergiliyor. Oyuncular yeterince dikkatli bakarsa, nehrin ağzında timsahlar görülebilir.

Bu açıklamadan sonra Blizzard ayrıca Avustralya'da yer alan New Junk City haritasını tanıttı. Harita, Roadhog, Junker Queen ve Junkrat gibi karakterlerin evi olarak hizmet ediyor. Hayranlar, şehrin yüzey düzeyinde Junkertown'a benzer şekilde outback kumları ve metal yapıların yoğun bir kombinasyonunu görebilirler.

Overwatch 2 küllerinden doğmaya çalışıyor

Yeni içerik akışının şu anda iyi bir zamanda gelmesi muhtemel gibi görünüyor. Çünkü Overwatch 2 ile ilgili son haberler pek de olumlu değildi. Temmuz ayında Activision Blizzard, çoğunlukla eSpor bölümünden olmak üzere yaklaşık 50 çalışanı işten çıkardı ve bu durum Overwatch Ligi'nin geleceğine dair büyük şüpheler de oluşturmuştu.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 14:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2023 15:58
Overwatch 1 i zamaninda aldık oynadık. 2 çıkarken ilk oyun sahipleri pve sürümüne ücretsiz ulaşacaktı. Şimdi bu söylem geçerli mi yoksa klasik blizzard para kasma işlemleri mi bilgi verebilir misiniz?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch 2 Sezon 6, heyecan verici haritalarıyla geliyor
İlginizi Çekebilir