Overwatch 2'de kozmetik eşyalar kayboluyor

Taylan Bal 17.08.2023 - 09:31
Overwatch oyununda kozmetik ürünleri edinmek zaten zor olabilirken, bazı oyuncular koleksiyonlarından gizemli bir şekilde kaybolan eşyaları fark etti.

Overwatch 2'deki birçok dekoratif kostüm, jest ve sprey, oyunda önemli bir unsuru temsil ediyor. Ancak oyuncuların bir kısmı, son İstila güncellemesinden sonra koleksiyonlarındaki bazı değerli kozmetik öğelerin eksik olduğunu fark etti. Overwatch 2'nin tanıttığı yeni mekanikler, sadece oyunun içindeki benzersiz kostüm ve eşya sayısını değil, aynı zamanda bunları edinme yöntemini de önemli ölçüde değiştirdi.

Son Overwatch 2 güncellemesi hataları da beraberinde getirdi

Orijinal Overwatch oyununda her bir kozmetiğin toplanması, ilk Overwatch günlerinde hayranlar tarafından yaygın olarak denenen bir meydan okumaydı ve başlangıçta çok daha az kahraman ve kostüm olsa da, kozmetikler genel olarak oyuncuların gözündeki odak noktalarından biriydi.

Son Overwatch 2 güncellemesi hataları da beraberinde getirdi

Hata ile ilgili paylaşımlar popüler oldu

Overwatch 2, eski loot kutusu sistemini tamamen terk ettiği gibi, ücretsiz oynanabilir bir oyun olarak sahip olma durumu, kozmetikleri oyuncuların kazanmasına izin vermek yerine daha çok paraya dönüştürme odaklı bir yaklaşımın benimsenmesine neden oldu. Bu, birçok oyuncu için zaten yeterince sorunlu olmuşken, sorun, oyuncuların sahip oldukları kozmetik öğelerinin aniden kaybolduğunu fark ettikten sonra daha da büyümüş gibi görünüyor. 

Kullanıcı LordVaderVader'ın Reddit'te popüler bir paylaşımında, Bastion'un Yaz Oyunları zafer duruşunun ve Orisa'nın geçtiğimiz sezonun savaş biletiyle tanıtılan bir ses ürününün eksikliği de tartışılıyor. Bu öğelerin kaybolması, Overwatch 2 hayranlarında hem karışıklık hem de spekülasyona neden oldu. Bazı hayranlar, diğer kozmetik öğelerin de aynı sorunları yaşayabileceği konusunda endişelerini de dile getirdiler.

Oyuncuların kozmetik eşya kaybına verdiği tepkiler

Bu öğelerin yokluğunun herhangi bir görsel veya arayüz hatası nedeniyle olmadığı görünmüyor. Oyuncular, Overwatch 2'de yaşanan kozmetik eşya kaybına karşı karışık duygularla tepki gösteriyor. Bazı oyuncular kaybettikleri nadir kozmetik öğeleri konusunda endişeli ve hayal kırıklığına uğramış durumda. Bu durum, oyunun güncellemeleri sırasında eşyaların kaybolabileceği korkusunu da beraberinde getiriyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 19:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch 2'de kozmetik eşyalar kayboluyor
İlginizi Çekebilir