© Copyright 1999-2025 Digitall Entertainment Network
YASAL UYARI!: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Merlin'in Kazanı'na aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz.
Bu makale/metin veya yazılar sadece Merlin'in Kazanı tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan merlininkazani.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.
2 mod bir kaç map olması
yeni birşey sunmaması ( tf2 )
pahalı olması
oyunda microtransaction sacmalıgının olması
takım oyunundan uzak olması
bence 60ı belki hak eder bu oyun ama bir AAA denilecek seviyede degil
eğer blizzard sadece bu oyun için Titan projesini iptal etmişse
Kime göre , Neye göre yüksek fiyat..
Senin ülkende dolar olmuş 3 lira sana yüksek.. Birçok avrupa ülkesine fiyat gayet güzel ve abartılmamış bir seviyede.
Blizzard'ın belli bi tabakası vardır.. Burası ergen lolcu kaynamaz. veremeyen oynamasın.
_______________________________________
Kusura bakmayın 60 dolarlık etiket sadece ülkemizde değil, tüm dünyada eleştirildi. Sorunun kaynağıysa Overwatch bir AAA oyun olmamasına rağmen AAA oyun fiyat etiketi çekilmesi.
Emin
Sistem gereksinimleri düşük görünüyor fakat grafik kalitesi çok düşük. Yani bildiğin çizgi film ne kadar şişirilse de. Hani bu kadar da olmasın mı kare kare mi oynayalım dedim :D
Ve bana kalırsa önünde karşılaştırılacak 2 büyük rakip var. Smite a bakarsak daha çok karakteri var. Oyun tarzının aşağı yukarı benzer olduğunu düşünürsek ve karakter azlığı aynı zamanda bir çok şeyin bulunduğu bir evren yerine sadece modern dünya ve salt fps olduğunu düüşnürsek ilk hafta patlama yapacaktır ama sonra düşecektir. Çünkü şişirilmiş bildiğin.
Elder Scrolls Online bana kalırsa en büyük ikinci rakibi. ESO'ın optimizasyonu daha iyi.(Giriş seviye laptop ekran kartı ile yüksek ayarlarda oynuyorsunuz) Bu tarz oyunların aksine karakter çeşitliliği ESO da daha yüksek. Ve PVP sistemi bana kalırsa en iyilerinden birisi. Ve bu oyunun blizzard ın klasik politikasının aksine o kadar para verince ESO da baya birşeye sahip oluyorsunuz.
Şu şirketin oyunlarını bir türlü sevemedim. Kısaca
Grafik: 5 Oynanabilirlik: 6 Sistem Gereksinimleri: 9(Belki de en iyi olduğu alan)
Vuruş hissi konusuna gelirsek onu BF, COD gibi oyunlarla kıyaslamak gerekli. Bana o gerçekçiliği vermedi oyun. Kısaca klasik bir blizzard oyunu. Klasik bir şişirilme vakası. Hani rakiplerinden daha iyi olmayan oyunları yere göğe çıkarılamıyor bu şirketin sebebini anlamadığım bir biçimde.
Hani ne WoW ESO dan iyiydi. Ne bu Smite dan iyi ne de WIII age of mythology den daha iyiydi. Ama fiyatları hep uçuktu. Evet kesinlikle ilk oynanışta bağlayan oyunlar çıkarıyorlar ama daha sonra rakibi oynandığında bu oyunu neden 2 hafta oynadım diyorum. Yani oynanış olarak ilk bakışta etkilese de bunun da sürekli olacağını düşünmüyor. BBB düzeyindedir diyorum.
Kısacası blizzard yapmış yine yapacağını. Oyun gayet hoş. Gelecek vaad ediyor. Bence herkesin deneyim etmesi gereken bir oyun olmuş.
Not: Oyunun collector Edition ına sahibim. Gayet güzel hazırlanmış ve son zamanların en iyi collector editionlarindan. Almak isteyenlere veya düşünenlere öneririm. Pişman olmazsınız. Fiyatı sunduğu içeriğe göre makul.
Overwatch’s Low Refresh Rate
35 yaşındayım ve bana delikanlı filan diye ukalalık yaparak konuşamazsın.
Ben fikrimi söyledim. Katılırsın veya katılmazsın ama böyle laflar edemezsin.
Ben oynadım ve beğenmedim.Beğenmek zorunda değilim. Beğenmedim diye kimse bana hakaret de edemez saçma sapan laf da.
Diyelim oyunun bilgisayarında 56 fps de çalıştığını gözlemliyorsun, aynı frame mi en az iki kez görüyorsun demektir. bu durumda serverlardan uzaklaştıkça dezavantaja dönüşür. Kaynak: Overwatch’s Low Refresh Rate (google, reddit, ign)
Ama adamlar reklamını iyi yapıyor ve satışını yükseltiyor.
Yüksek fiyatı da aynı şekilde satış stratejisi bence.
Ucuz bal satsan sahte diye almazlar. Ama sahte balı çok yüksek fiyata sat , bir çok insan orjinal diye inanıp basar parayı alır.
---------------------------------------------
Sevgili Mk Okuru
İncelememi okursanız, hikaye modunun olmamasının neden eksi olduğunu yazmıştım, ancak senin için tekrarlayayım.
Oyunun hikayesini beğeniyorum ve takip ediyorum, ancak takip etmek için elimizde sadece animasyonlar ve görsel romanlar mevcut. Bunun dışında oyunda hikayeyi ve karakterlerin geçmişini alabileceğimiz bir hikaye modu olsaydı çok daha keyifli olurdu.
İsmet Ergül
---------------------------------------------
Sevgili bumerang
Oyun hissiyatını veriyor diyebilirim, ancak sonuçta bir CoD veya Battlefield oynamadığımızı da belirtmem gerek. Vuruş hissi gayet yerinde ama tam anlamıyla da verebilen bir oyun değil.
İsmet Ergül