Blizzard, başka bir ücretsiz haftasonu etkinliğine hazırlanıyor

Mehmet Atilla Turan 14.05.2018 - 19:48
Mayıs ayının sonu eğlenceli geçecek.

Arada sırada ücretsiz hafta sonu etkinliği yapan Blizzard ve Overwatch takımı, yeni bir ücretsiz hafta sonuna tekrar hazırlanıyor. Sadece oyuncuları ağırlamak ile kalmayan Blizzard, popüler oyunun sadık oyuncularına da yeni ve eski içerikleri getirecek. Bunlar arasında yeni dans hareketleri ve yeni bir harita da bulunuyor.

Oyunu denemeniz için başka bir şans daha!

Birkaç ayda bir yapılan ücretsiz hafta sonuları, normal bir durum haline geldi. Bu sayede daha fazla oyuncu çekmeyi başaran Blizzard, ücretiz hafta sonu yaparak beklendiğinden fazla kişiyi topluluğuna katıyor. Blizzard, yakında gerçekleşecek olan bu etkinlikte yeni içerikler de oyunculara sunulacak. 8 Legendary ve 3 Epic kostüm oyuna eklenecek, belirli günler arasında giren ve oyun sahiplerine verilecek olan şans kutuları, garanti olarak Legendary kostüm düşürecek.

Eklenecek yeni içerikler arasında Petra adında bir DeathMatch haritası, Moira, Brigette ve DoomFist için dans hareketleri yayınlanacak. Önemli bir başka yenilik ise, topluluk arasında popüler olan eşyalar tekrardan eklenecek olması. Ücretsiz Overwatch etkinliği 25 ve 29 Mayıs tarihleri arasında geçecek. Kısa sürede popüler olan bu oyunu denemek için bir şansınız daha bulunuyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 10:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2018 23:51
haha final haftası lol
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch için yeni bir ücretsiz haftasonu etkinliği duyuruldu
İlginizi Çekebilir