Overwatch kahramanı Mei, Heroes of the Storm'a eklendi

Ersin Kılıç 24.06.2020 - 11:54
Mei ile birlikte Nexus Anomalisi adı verilen hava olayları oyuna ayrı bir heyecan katarken yepyeni görevler, kostümler, binekler ve fazlası sizi bekliyor

Blizzard, Overwatch oyunundaki en sevilen karakterlerden biri olan Mei'nin moba türündeki Heroes of the Storm'a eklendiğini duyurdu. Karakterin oyuna eklenmesi dışında Nexus Anomalisi adı verilen hava olayları ile birlikte yepyeni görev ve ekstralar da oyuna katılıyor. Konu ile ilgili yapılan açıklama ve Mei için yayınlanan video şu şekilde;

Overwatch kahramanı Mei, Heroes of the Storm'a eklendi

En yeni Heroes of the Storm yamamız şimdi devrede. Bu yamamız yeni kahraman Mei'yi, Nexomania II etkinliğini ve yeni Nexus Anomalisi olan Hava Olayları'nı oyuna getiriyor!

MEI: Mükemmel bir zekâya ve neşeli bir mizaca sahip olan Dr. Mei-Ling Zhou, dünyanın giderek kötüleşen iklim sorunlarına çözüm bulma amacıyla Overwatch'a katıldı. Havayı kontrol eden pek çok teknolojiyi elinin altında bulunduran Mei, şimdilerde arkadaşlarını korumak ve dünyanın geleceğini garantiye almak için savaşıyor. Blizzard'ın en tanınmış bilim insanlarından birinin Nexus'ta neler yapacağını öğrenmek istiyorsanız, Mei'nin yetenek ve becerilerini içeren dokümanımızı ekte bulabilirsiniz.

NEXUS ANOMALİSİ: Nexus'un dört bir yanında tuhaf hava olayları görülmeye başlanırken; tüm diyarlar sağanak yağmur, tipi ve sisin etkisi altına girdi. Neyse ki Mei tam da bu garip koşulların başlamasıyla birlikte oyuna geldiğinden bu konuda araştırma yapma şansı bulacak. Oyundaki en yeni Nexus Anomalisi olan Hava Olayları, size pek çok eğlenceli hava durumu etkisi sunacak.

NEXOMANIA II - Heroes of the Storm'un yaz etkinliği Nexomania II'yle birlikte yepyeni görevler, kostümler, binekler ve fazlası oyunda yerini alıyor!

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.06.2020 14:44
Bu oyuna yazık oldu. Esya sistemi olmadığından kimseyi sarmadı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch kahramanı Mei, Heroes of the Storm'a eklendi
İlginizi Çekebilir