Overwatch lootboxları Overwatch 2'ye transfer olacak

Murathan Özlü 23.06.2022 - 17:38
Overwatch 2'nin çıkış tarihinin duyurulmasının ardından gelen açıklamalar, Overwatch lootboxları dahil tüm içerğin ikinci oyuna transfer olacağını doğruladı.

Overwatch lootboxları ilk oyunla birlikte kaybolmayacaklar. Overwatch 2 duyurulduğundan beri oyuncuların aklındaki sorulardan biri de, ilk oyunda elde ettikleri kostümler, loot box'lar gibi içeriklerin ne olacağıydı. Overwatch 2 çıktığında ilk oyunun yerine geçeceği için, ilk oyundaki loot boxlarının biriktiren oyuncuların, Overwatch 2 çıktığında bu kutuları kaybetme riski doğmuştu.

Overwatch lootboxları Overwatch 2'ye transfer olup otomatik olarak açılacaklar

Overwatch lootboxları, Overwatch 2 4 Ekim'de piyasaya çıktığında otomatik olarak açılacaklar ve çıkan kozmetik eşyalar Overwatch 2'ye transfer olacak. Loot box sistemi içeren ilk Overwatch tarihe karışacağı, Overwatch 2 ücretsiz olacağı ve loot box sistemini artık kullanmayacağı için, onun yerine Battle Pass sistemi ve oyun içi mağaza ile gelecek.

Overwatch lootboxları
Reddit üzerinde yapılan bir soru cevap etkilniğine katılan Overwatch geliştiricisi Jon Spector. konuya dair şu ifadeleri kullanmış.
" Tüm sorularınıza detaylı yanıtları Overwatch 2 çıkmadan hemen önce vereceğiz ancak kısaca cevaplamak gerekirse, sahip olduğunuz Overwatch kredisi, Overwatch League tokenları, lootboxlarınız dahil her şey Overwatch 2'ye transfer olacak".

Buradan anlaşılacağı üzere, Overwatch'ın ilk oyununu oynayanlar, ikinci oyun çıktığında ücretsiz olarak ikinci oyuna transfer olacaklar.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch lootboxları Overwatch 2'ye transfer olacak
İlginizi Çekebilir