Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Overwatch Mercy'nin ses sanatçısı öldürüldü

Overwatch Mercy, Halo'da ise Cortana gibi karakterlere sesiyle hayat veren Christiane Louise, Brezilya da bir cinayete kurban gitti.

Murathan Özlü Editör 16 Ağustos 2021 Okuma süresi: 1 dk
Overwatch Mercy'nin ses sanatçısı öldürüldü

Overwatch Mercy, Halo'da ise Cortana gibi karakterlere sesiyle hayat veren sanatçı Christiane Louise, 6 Ağustos tarihinde Brezilya'da bir cinayete kurban gitti. Louise'in ölüm haberini, bir meslektaşı duyurarak 49 yaşındaki Louise'in Rio de Janeiro'da öldürüldüğünü söyledi. Adının Pedro Paulo Gonçalves Vasconcellos da Costa olduğu belirtilen katil zanlısı polis tarafından tutuklandı.

Cortana ve Overwatch Mercy'nin ses sanatçısı hayatını kaybetti

Kaynakların ifadesine göre katil zanlısı cinayeti işlediğini itiraf etti. Katil zanlısının, Louise'i öldürmesinin ardından kadının tüm mal varlığına çökmeye niyetlendiği ifade edildi. Polis raporuna göre Christiane Louise, kırık bir kadeh parçası ile kendi evinde öldürülmüş. Katil zanlısının, kadının cesedini saklamadan önce bazı parçalarını kestiği belirtildi. Kadının, cesedi bulunmadan bir kaç gün önce öldürüldüğü ifade edildi.

Overwatch Mercy

Polis tutanaklarına göre katil zanlısı ve zanlının annesi Lousie'in cesedini iki gün boyunca kendi evlerinde tuttuktan sonra saklamışlar. Katil zanlısı Pedro Paulo'nun 2017'den beri Christiane Louise'in yakın arkadaşı olduğu belirtiliyor.

Christiane Louise'in vefat haberi League of Legends, Overwatch ve Halo oyuncuları arasında büyük bir üzüntü ile yankı buldu ve oyuncular, kadının ailesine baş sağlığı dilediler. Bazı Overwatch oyuncuları ise bu trajediye Mercy'nin meşhur repliğini yakıştırdılar;

"Heroes never die." (Kahramanlar asla ölmez)

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

Heroes never die kalbimizdesin ilk mercy"nin sesi ruhun huzurla dolsun.

0 puan
MO
MK Okuru

Brazilya cennet cennet.

0 puan
MO
MK Okuru

Brezilya ne kadar güzelse o kadarda kötü insanlarla çevrili.. Bundan 5 sene önce gittim.. Tabi kızlar asılınca hoşuma gitti.. Neyse güzelmi güzel bir tanesine pas verdik.. Evine gittim sabah bir uyandim başka yerdeyim elimde ne var ne yok almışlar sokaktan bir çıktım heryerde silahlı gençler

0 puan
MO
MK Okuru

güzel rüyaymış dostum bunu gerçekte yaşamadığını hepimiz biliyoruz :D ama evet tehlikeli bir yer olduğu herkes tarafından biliniyor zaten ama bu çete işi değil baya arkadaşı öldürmüş içki içmişler belli ki takılmışlar kadehle öldürmek nedir

0 puan
MO
MK Okuru

Anladık atıyorsun ama yutulur cinsten olsun be oğlum

0 puan
MO
MK Okuru

Ziyaaaa

0 puan