Overwatch: Symmetra'ya yeni Legendary kostüm geliyor

Hürcan Köse 9.05.2017 - 11:19
Symmetra sevenleri halaya bekliyoruz
Overwatch topluluğunun oyun hakkında en sevdiği şeylerin başında muhtemelen karakterleri geliyor. Bu karakterlerin de farklı farklı kostümlere sahip olması, bu kostümlerin de çeşitli kutulardan çıkması oyunu bağlayıcı kılan etklenlerden.

Blizzard'ın Overwatch forumlarında açılan yeni bir konunun direkt başlığında "Symmetra'ya yakında yeni bir legendary skin gelecek mi?" diye soruldu ve bunun üzerine de topluluğun çok sevdiği şeker adam Jeff Kaplan da cevap vererek "Symmetra hayranlarının yakında çok mutlu olacağını düşünüyorum" dedi.

Yani anlayacağınız, tıpkı Hanzo gibi Symmetra da çok yakında yeni ve havalı bir kostüme kavuşacak. Bu yüzden Symmetra'yı ağırlıklı olarak oynayan oyuncuları halaya bekliyoruz. Topluluğun artık farklı renkte Tracer kostümleri görmekten sıkıldığı ortada. Blizzard'ın da bunu görüp farklı karakterlere ağırlık vermesi takdire değer.

Sizce Symmetra'ya nasıl bir kostüm gelecek? Ya da nasıl bir kostüm gelmesini isterdiniz?



Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2017 12:04
Severim Symetra'yı gelsin gelsin, Spring Event kıyafeti vardı bunun oyunda easter egg olarak Numbani haritasında, belki ona benzer bir legend gelir :D
-Plat oyuncusu PS4
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2017 11:43
Nefret ediyorum lanet karakterden
-Bronze sr oyuncusu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch: Symmetra'ya yeni Legendary kostüm geliyor
İlginizi Çekebilir