Overwatch karakterleri ve Lego parçaları güçlerini birleştirdi

Furkan Güler 3.10.2018 - 17:37
Oyunun karakterleri parçalara bölünecek!

Blizzard'ın sevilen kahraman tabanlı FPS oyunu Overwatch, günden güne bilinirliğini büyütmeye devam ediyor. Şu anda Humble Bundle üzerinden ucuz fiyata satın alabileceğiniz oyun için yeni bir video daha yayınlandı. Ancak yayınlanan bu video oyun ile alakalı değil hatta diğer Overwatch videolarından oldukça farklı. Overwatch'un yönetmeni olan Jeff Kaplan'ın olduğu videoda, Overwatch karakterlerinin Lego olarak piyasaya sürüleceği gösterildi. Her ne kadar yeni proje kısa bir video ile tanıtılmış olsa da, muhtemelen Blizzcon etkinliğinde Overwatch karakterleri Lego şeklinde satılacak.

Overwatch karakterleri Lego haline dönüştü

Tracer karakterinin Lego halini gösteren videodan sonra oyunun sevenleri diğer karakterlerin nasıl gözükeceğini merak etmeye başladı. Star Wars, Lord of the Rings ve daha onlarca ünlü seriyi Lego haline getiren yapımcıların Overwatch'a da el atması oldukça ilginç.

Son olarak Overwatch'a 9 Ekim tarihinde özel bir Cadılar Bayramı etkinliğinin de geleceğini belirtelim. Gelecek olan bu etkinlikten özel kostümler ve animasyonlar elde edebileceğiz. Ekim ayının sonuna kadar sürecek olan bu özel etkinlikten hemen sonra Blizzcon başlayacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch ve Lego güçlerini birleştirdi
İlginizi Çekebilir