Overwatch'a yeni gelen Workshop modu oyunu bambaşka bir hale sokuyor

Furkan Güler 23.05.2019 - 17:44
Overwatch, tabiri caiz ise modlanabilir oldu.

FPS piyasasının en çok oyuncuya hitap eden oyunlarından bir tanesi olan Overwatch kanadında yeni bir gelişme daha yaşandı. Oyuna gelen yeni güncellemelerin ardından Blizzard, Overwatch'a Workshop modunu ekledi. Oyunun size sunduğu hazır kodları bir araya getirerek, çeşitli oyun modları oluşturabildiğiniz Workshop modunda ortaya oldukça eğlenceli öğeler çıktı. Workshop moduna kafayı fazla takan oyuncular, Overwatch için Battle Royale, MOBA, Smash Bros. gibi ilgi çekici modlar ortaya koydu.

Overwatch'a yeni gelen Workshop modu oyunu bambaşka bir hale sokuyor

Oldukça geniş bir modlama kısmı bulunan Workshop modundan sonra oyuncuların çoğu, Overwatch'a resmi olarak Battle Royale modunun gelmesini istiyor. FPS anlamında güzel mekaniklere sahip olan oyuna eğer Battle Royale modu gelirse ses getireceğinden emin olabilir.

Diğer FPS oyunlarının yanında kendine özel temasıyla oyuncuları bağlayan Overwatch, ülkemizde de binlerce oyuncu tarafından oynanıyor. Oyuna getirilen yeni haritaların ve kahramanların tamamen ücretsiz sunulması, oyunu cazip bir hale soktu. Ayrıca süreklilik açısından rekabetçi oyunlara karşı bir beklentisi olan oyuncular da Overwatch'a getirilen güncellemelerden memnun durumda.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 17:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch'a yeni gelen Workshop modu oyunu bambaşka bir hale sokuyor
İlginizi Çekebilir