Overwatch'ın Sombra'sı, Street Fighter V'e geldi

Hürcan Köse 28.11.2016 - 08:54
Zaten Laura ve Sombra aynı kişi değil miydi ya?
Overwatch'ın en yeni kahramanı Sombra geçtiğimiz haftalarda yüzünü göstermiş ve çok kısa bir sürede önce PTR'a, daha sonrasında ise asıl oyuna eklenmişti.

Sombra'nın ortaya çıkışından sonra elbette her karakterde olduğu gibi onda da çeşitli benzetme haberleri boy göstermişti. Kimisi Deus Ex: Human Revolution'dan Yelena Federova'ya benzetti, kimisi komşu kızına, kimisi ise Street Fighter V'in en can alıcı kadınlarından birisi olan Laura'ya benzetti. Ne yalan söyleyeyim, ben de ilk bakışta direkt olarak Laura'ya benzettim.

Hal böyle olunca da Street Fighter V'e gelecek olan olası Laura-Sombra yamasını beklemeye başladık. Sonuçta Street Fighter V'in PC versiyonundaki karakter üzerinde dilediğinizce oynama yapabilip karakterleri farklı tiplere çevirebiliyorsunuz. YouTube'da THEJAMK adı ile tanınan Street Fighter V oyuncusu Laura'yı birkaç oynama ile Sombra'ya çevirmiş ve oyuna eklemiş. Bana sorarsanız hiç sırıtmıyor, çok da güzel olmuş. İndirmek isterseniz aşağıda yer alan videonun açıklamasındaki patreon linkine gitmeniz yeterli. İyi seyirler!

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch'ın Sombra'sı, Street Fighter V'e geldi
İlginizi Çekebilir